ארגג

ארגג

גיליתי היום שבמשך כל הזמן הזה סבתא שלי האכילה אותי בבשר בלי שידעתי! היום חיטטי בסירים וגיליתי! אפילו בעוגה היא שמה בשר! (ג´לטין) אז היום זה היה משהו כזה... "אבל יש במרק בשר!" "אז מה?! אני לא שמה לך בשר בצלחת!" ואז הגיע הדבר שהכי הפתיע אותי סבתא: "ראיתם... אפרים שם ג´לטין בשביל שהקרם יהיה קשה יותר... ככה הוא אוהב את זה... בלה בלה בלה" אני:"רגע, מה הוא שם?" סבתא:"ג´לטין" אני:"תראי לי ת´קופסא" סבתא:"נו מה?! זה ג´לטין!" אני:"נו תראי לי ת´קופסא!" הקופסא:"על בסיס דגים" אני:"ארגגגגגגגגגגגגג!!!!!!!!! יש בזה דגים!!!!!!!!!!" סבתא:"אבל דגים זה לא בשר!" אני:"כן זה כן!!!!!!!!! ארג ארג ארגגגגג!!!!!!!!!!!"

תגובה

קודם כל דגים זה לא בשר. שנית כל אני צימחוני ואם הייתי מגלה ששמים לי בשר באוכל גם אני הייתי כועס.

נו באמת...

דגים זה ועוד איך בשר זה חי, הרגו אותו, זה בשר

Carl Freeborne

New member
דגים זה בשר כמו שפרה זה בשר

בשר -> רקמת השריר של בעלי חיים על פי רוב... (אין לי כוח לבדוק הגדרה מילונית מדוייקת) בשר דגים, כמו בשר אדם -> אותו בשר

דגים=בשר

דגים הם יצורים חיים שנרצחו כדי שאתה תוכל לאכול אותם, בדיוק כמו כל פרה או תרנגולת. אני צמחונית,

lulla b

New member
../images/Emo80.gifמשתתפת בצערך../images/Emo80.gif

אני ממש מרחמת עליך... סבתות זה עם מוזר ביותר..... במווווו גדול.... -:)

הא!

אני יודע מה זה! את אומרת שזה לא פאנקיסט? זה פיקאסו! אה! אה! פיקאסו האהאאהאהא! -:) גיליתי! נה נה
!

בגלל זה :)

צריך להפוך לטבעוני ולהגיד שאתה לא אוכל שום דבר מהחי :) פשוט ככה. סבתות לשלטון, oi! כסף לקשישים ולא למתנחלים.

miou

New member
לי יש סבתא טובה!

קרה לי כמה פעמים שכמעט אכלתי משהו עם בשר כי לא ידעתי אבל סבתא תמיד אמרה לי בזמן! לי

Katanya

New member
הסבתא המאגניבה שלי...

תמיד שאני אצלה היא מכינה לי במיוחד דברים בלי בשר כל המרקים הם פרווה... היא עושה לי דברים חלביים ומאגניבים.. אבל בקשר לג´לטין אני לא יודע.. אני לא יודע אם היא יודעת.. בכל זאת היא תמניה זקנה.....

למעלה