ארגג כל כך מתסכל!

WhiteShadows

New member
ארגג כל כך מתסכל!

אני משדרת לכם מלונדון חברים
בסוף לא פגשתי את גית ועכשיו היא באירלנד
אבל היא מסרה שהמחשב שלה מת בנתיים בכל מקרה... היום יש טקס פרסי מוזיקה בלונדון קילומטרים ספורים ממני וקולדפליי יהיו שם, וגם קין ומיוז, וסנואו פטרול ועוד כמה חברה מגניבים אבל אני לא אהיה שם אתם יודעים למה? כי אין לי כרטיסים!!#@!$!@#$!@$#!@$ אררגגגגגגגגגגגגגגגג אם זה היה תלוי בי הייתי חודרת לשם איכשהו, אני רצינית ><

Galadriel 3000

New member
יוווואו...

איזה דכאון שלא ראית את גית.. (למרות שיש בי קצת שמחה לאיד כי אם היית רואה את גית הייתי מקנאה בך) וגם איזה דכאון שלא תראי את פרסי המוזיקה... (למרות ששוב, אותה שמחה לאיד) המון חיבוקים מישראל

WhiteShadows

New member
לא נורא...אני אראה בטלוויזיה

אבל יש פה מלאאא בריטים שקסיםם
וכולם עם מבטא כל כך אעעעע
והם כאלה נחמדים ואדיבים! וזאת עיר כל כך מגניבה...הבעיה היחידה שהיא פשוט רומנטית מדייי! לעזעזלללל$!@!@$!@$ אי אפשר ללכת בקור כשאף אחד לא מחבק אותך מאחור בלי להרגיש צביטה בלב
פעם הבאה שאני באה לפה זה עם גבר חלומותיי... או איזה בריטי שקסי שאני אצוד בדרך

Galadriel 3000

New member
חח אני מעדיפה לפגוש שם בריטי שקסי:

:( ומזה לא חשבתי על מישהו שמחבק אותי מאחור כשהייתי שם (בעצם אולי כן חשבתי... זה היה מזמן מדי. יואו איזה מוזר זה פתאום להגיד שזה היה מזמן...) יש מצה את מתחברת למסנ'?

WhiteShadows

New member
אין מצב...

זה המחשב של אבא ואין פה מסנ...מחר אני חוזרת בכל אופן וואי אני כבר מחכה לרגע שאני אהיה מספיק גדולה כדי לבוא פה לבד או עם חברים.. עם המשפחה זה נחמד אבל פשוט קשה לקלוט את העיר..

MushrooMush

New member
.???????????????????why????????????

למה ?????.....אווףףףף ומתי זה יהיה משודר אצלנו?? אם

steelwater

New member
איזה כיף לך! תהני

חבל שאת לא פוגשת את גית ושאת לא בהופעות אבל לא נור.א העיקר שאת באנגליה אז תעשי דברים אחרים כיפיים.

למעלה