ארגגגג

tbents

New member
ארגגגג ../images/Emo9.gif

יצירת המופת של חברה שלי ושלי... הצצה בלעדית... חשיפה ראשונית... ה-ש-ו-ל-ח-ן -ש-ל-נ-ו!
מתפרש על כמה הודעות:) לדעתי,שווה לראות! *אם יש תמונה פעמיים,לונורא...לא שמתי לב כנראה:) אה,ושימו לב,בתמונה השלישית,יש פרל ג'אם קטן
ויש גם באיזה תמונה חמישית או שישית,כל מיני כיתובים-תקראו [אם תצליחו ] דברים בנוסח" אדי תעשה לי ילד",או ליד הסמל של גאנז,יש את חברי הלהקה בחרטוש כזה,ויש את אקסל עם חצאית [אני מקווה שרואים את זה] היה לנו מצחיק ממש
מקווה שתאהבו
------ נ.ב. כן,אני הולכת להשוויץ בכל הפורומים האחרים,אז...אל תגידו ראינו פה ופה ופה

tbents

New member
>< הבהרה ><

זו לא השחתת רכוש!!! קבלנו אישור מהמחנך לעשות את זה! עם התחייבות לנקות את זה אח"כ,אבל קבלנו רשות... אז לפניי הקללות וכו'.....

ממש מגניב :]

איך לעזאזל הרשו לכם לעשות את זה?אצלנו אם תופסים אותנו מציירים משהו ממש ממש קטן משאירים אותנו ליום ארוך לנקות את כל השולחנות בבצפר.

inbal287

New member
יש אוף, יש שרשור אמנות, אבל לאאא

בואו נעשה למנהלת בכוונה בלאגן. כי אין לה חיים, והיא לא לומדת עד 9 וחצי גם ככה. בואו נעשה לה עוד קצת כאב ראש לפני שהיא תוכל ללכת לישון [שזה כמובן אחרי כל השיעורים של הבי"ס והפסיכו והמי יודע מה עוד]... זה פשוט מעצבן. קצת אנושיות או משהו, קצת התחשבות, מה, תמותי מזה?
באמת שהייתי מוחקת אם לא היו מגיבים.

inbal287

New member
ואולי אתם חושבים שאני מגזימה,

אבל תנו לי לספר לכם מה עבר עליי היום: קמתי בשש בבוקר ללכת לעשות כל מיני בדיקות רפואיות שבין היתר כללו שאיבת שבע מבחנות מלאות בדם שלי [וזה אחרי צום של 12 שעות], אח"כ בי"ס, מגמת צילום, קורס פסיכומטרי של 4 וחצי שעות והביתה [הגעתי רק בעשר ומשהו]. ואז לשבת לתכנן את הלו"ז למידה למבחנים הקרובים, לעשות שיעורים בכל מקצוע אפשרי + שיעורים בפסיכו [שאני רק אסביר לכם שיש לי בסביבות ה1100 תרגילים להשלים]. אה כן, לא אכלתי שומדבר היום חוץ מבורקס אחד מסכן. ואז להיכנס לתפוז - לענות ולשלוח מסרים, לבדוק 4 פורומים, לסדר, למחוק, לשרשר ואז לגלות שאנשים שמים עלייך זין בכל מקרה... כיף, הא? [וזה הלו"ז שלי לחודש וחצי הקרובים, אם לא יותר]. אז תנסו להעמיד את עצמכם במקומי.

danduuu

New member
../images/Emo7.gifיהיה טוב ענבלי../images/Emo24.gif

שבע מבחנות?? אלוהים ישמור למהה כל כך הרבה? אני הייתי מתעלפת אחרי זה על בטוח אני מקווה שאת בסדר ושאת מרגישה יותר טוב ושאכלת משהו גם..אני אוהבת אותך!

Heaven Tonight

New member
ממ..באמת נשמע מטורף!

בהצלחה עם הכל
אבל...אם את כ"כ עסוקה..למה את לא שמה עוד מישהי לנהל את הפורום..שיש לה קצת יותר זמן לשבת ולסדר אותו..
אני חושבת שזה יקל עלייך..

under the rose

New member
../images/Emo12.gifאני מקווה שתרגישי יותר טוב../images/Emo201.gif

בהצלחה בפסיכומטרי, מבחנים וכל מה שאת עושה
ואם אפשר לעזור לך איכשהו, את מוזמנת לבקש

milkshakit

New member
אויש ענבלי ../images/Emo7.gif

7??!?!? לי פעם לקחו 6 ורציתי להרוג אותם. ולא אכלת כלום?! השתגעת? את בסוף עוד תתעלפי
ועוד אחרי שלקחו לך דם.. אם את צריכה משהו, כל דבר - אני פה. תזכרי את זה
ואי מקווה שהעומס הזה יירד ממך כמה שיותר מהר

milkshakit

New member
זה פשוט מד-HIM!

אבל למה לעשות את כל ההשקעה הזאת אם בסוף אתן מנקות את זה?

למעלה