ארבע שאלות

SUSNAV 2

New member
ארבע שאלות

לא קשורות אחת לשניה : למה רוג'ר עזב את הלהקה ? גם שמעתי שהוא התנקם בהם איכשהו , זה נכון? בפרסומות הראשונות להופעה של רוג'ר ראו גיטריסט צעיר , אם שער קצר שניגן את הסולו . בתמונות שראיתי מהופעות בחו"ל ראיתי שהוא הוחלף בדייב קילמנסטר . לאן הגיטריסט הקודם נעלם ?. כמה שילמו האנשים לקבלת כרטיס VIP ? אני אישית שלמתי רק 300 דרך המשטרה . מתי תיהיה את ההופעה של רוג'ר ווטרס יחד אם ניק?

ואיך מגיעים לאלנבי?

ומתי יצא DVD של ההופעה? ולמה הדיו במדפסת נגמר מהר כל כך? והאם רוג'ר אוכל את השועלים שהוא צד? או רק מוכר את הפרוות שלהם לשטריימלכים?

Glcok

New member
ארבע תשובות

רוג'ר עזב את הלהקה בעיקר בגלל האגו המנופח שלו. בוא נגיד שהיו "מחלוקות יצירתיות". הוא תכנן "להתנקם" בהם על ידי כך שישמור את הזכויות המשפטיות על השם "פינק פלויד" ועל היצירות לעצמו, ב-1985 זה הגיע למשפט אבל שם זכו דווקא גילמור, מייסון ורייט. הפרסומת שאתה ראית לקוחה לדעתי מהDVD של ווטרס שנקרא "In The Flesh" בו הבחור הצעיר שמנגן איתו (ועושה פרצופים מצחיקים במיוחד) נקרא דויל בראהמל ה-3. Indeed. אני לא יודע למה הוא לא הופיע עם ווטרס בארץ. כנראה בגלל הזלזול שהוא הפגין באותו DVD שהזכרתי קודם. אם אני זוכר נכון הוא לועס מסטיק ברוב ההופעה ולבוש כאילו הוא בא להפיל ראשים אצל רפי בשכונה. קילמנסטר מבוגר יותר ומנוסה יותר. מה גם שהוא מכיר את ווטרס מהעבר. המחיר לכרטיס VIP רגיל עמד על 700 ש"ח. המופע הבא בו ינגן מייסון עם ווטרס הוא ב-12 לחודש (מחרתיים) באיטליה. גם ב-14 לחודש יצטרף ינגנו ביחד בצרפת - באירוע של פורמולה 1.

tzfardea1

New member
עד כמה שידוע לי

הגיטריסט שניגן עם ווטרס ב in the flesh מנגן עכשיו עם אריק קלפטון ואני מניח שזאת אחת הסיבות שהוא לא בא לארץ

RoieL

New member
גם סנואי וויט עושה פרצופים,

ושלא נדבר על קילמנסטר.

RoieL

New member
וקילמנסטר גם לועס מסטיק,

זה מרגיע. ואם כשהוא שר אתה לא שומע לעיסות ברבריות, אז מה זה משנה. גם שחקני כדורסל וכדורגל לועסים מסטיק.

Glcok

New member
אצא מנקודת הנחה שראית את ITF

אתה לא יכול להגיד שלא ניתן לראות על פניו של בראהמל סוג של חפיפניקיות או אפילו זלזול. הוא לא נראה לי בחור רציני ולגמרי לא משתלב עם הגיל והרצינות של ווטרס. נ.ב עכשיו שאני חושב על זה, יכול להיות שווטרס צירף את בראהמל כתחליף לגילמור כדי להביא דאחקה (דקה מאוד, אבל דאחקה) על גילמור שהחליף את ווטרס בבסיסט הצעיר ההוא שהתלווה אליהם בDSOT ובPULSE?

RoieL

New member
תשובות

1. רוג'ר עזב בגלל סכסוכים וריבים עם הלהקה, בעיקר עם דייב, ולכלוכים עליו בתקשורת. אתה מוזמן לחפש במאמרים ביוגרפיה של הפלויד, הכל שם. 2. הקטע בפרסומת הגיע מה- DVD של הטור שלו משנת 2002, In The Flesh, שם הוא מנגן על בס ועושה פוזות, אך גם שם ניגן דייב, או אולי סנואי ווייט. 3. מחיר רשמי- 700 ש"ח. 4. מייסון הופיע בצרפת, בהייד פארק באנגליה, ובנוגע לשאר ההופעות תעיף מבט באתר "רוק מתקדם" של אורי ברייטמן.

מצד שמאל של עמוד הפורום יש לינק

באדום, לרשימת ההופעות המלאה של רוג'ר ווטרס להשנה, תוך ציון ההופעות בהן ישתתף ניק מייסון. חפש את הלינק באדום: "רוג'ר ווטרס בטור, 2006," מצד שמאל.

bscom

New member
דויל בראמל ענק לא לזלל בוא

מפי אורי ברייטמן "דויל בראמל, נראה כמו שילוב בין סיד בארט וג'ימי הנדריקס (גם הוא שמאלי, ומנגן הפוך בגיטרה), ומשתלט על רוב הסולואים" מתוך ביקורת אלבומים על ה DVD In The Flesh - Live DVD אני מניח שרוג"ר מאוד רצה שיגיע אבל כנראה שהיה עסוק בהופעות אחרות . מה הבן של רוג"ר עשה בהופעה על מה הוא ניגן לפי מה שהבנתי על הקלידים היה ג'ון קארין + על ה גיטרת הסלייד ?

melancholy man

New member
הוא באמת גיטריסט טוב מאוד

אבל מישהו נסחף שם. אלא אם הכוונה בנראה כמו..., הוא שפיזית הוא נראה כמו כמו שילוב של בארט והנדריקס ואז, ההבדל הוא כזה גדול שגם אריק שרון יכול להראות כמו שילוב של שניהם, ראיתי את ה DVD הזה ואין שם שום דבר שמזכיר לא את בארט ובטח לא את הנדריקס

bscom

New member
להלן כל הציטוט

הלהקה החדשה של ווטרס מצויינת, וכאשר מתגברים על הדעות הקדומות ("איפה גילמור הישן והטוב שלנו?") ניתן להבין שהיא מבצעת את פלויד יותר טוב מ"פלויד השנייה". ווטרס מספיק חכם להבין שכדי להביס את גילמור דרוש יותר מגיטריסט אחד - ולמעשה יש לו כאן ארבעה: דויל בראמל, שנראה כמו שילוב בין סיד בארט וג'ימי הנדריקס (גם הוא שמאלי, ומנגן הפוך בגיטרה), ומשתלט על רוב הסולואים; סנואי ווייט (ניגן עם פלויד כבר בתקופת המופעים החיים של 'החומה' באירופה בתחילת שנות השמונים) נראה כמו גילמור ומנגן באותה רמה כמוהו, ותפקידו לספק 'קונטרה' לדויל; אנדי פרוות'ר-לואו, שמספק ליווי אך גם נתן סולו יפה ב'מאני'; ג'ון קארין, קלידן רוב הזמן, שניגן עם שלושת הפלוידים בשנות השמונים והתשעים, משתלט יפה גם על התפקיד הווקאלי שלו ב"דוגז", על הגיטרה האקוסטית ועל גיטרת 'סלייד'. ווטרס נתן לכל הגיטריסטים פקודה: "אל תעתיקו את הסולואים של גילמור!" לכן מרבית הסולואים מנסים לחרוג מן המוכר והידוע. לצידם פועל קלידן נוסף, אנדי וואלס, המתופף גרהם בונד, ושליישית בנות מדהימה: פי-פי ארנולד הידועה, קייטי קיסון בעלת הקול העמוק וסוזנה מלבוין הקודרת. ווטרס מספק שירה, בס ואקוסטית. זה הרכב ליגה א', שלוקח את 'פלויד השנייה' בכל פרמטר אפשרי. http://mitkadem3.homestead.com/files/Reviews2/rogerwaters.intheflesh.dvd.html אני חושב שהוא ענק היה חזק מאוד ב DOGS וב Comfortably numb.

גרהאם בונד? הציטוט מדוייק?

שמא הכוונה לגרהאם ברוד? גרהאם בונד היה מישהו אחר לגמרי.

melancholy man

New member
גרהאם בונד הוא לא האיש שמתופף

ב ITF גרהאם בונד הוא מוסיקאי משנות השישים ואחד מאבות הבלוז הבריטי, אין לו קשר להופעה הזאת, למי שתופף עם ווטארס בסיבוב הזה קוראים גרהאם ברוד. לא בונד.

melancholy man

New member
להלן כל התגובה:

הוא באמת גיטריסט טוב מאוד, אבל מישהו נסחף שם. אלא אם הכוונה בנראה כמו..., הוא שפיזית הוא נראה כמו כמו שילוב של בארט והנדריקס ואז, ההבדל הוא כזה גדול שגם אריק שרון יכול להראות כמו שילוב של שניהם, ראיתי את ה DVD הזה ואין שם שום דבר שמזכיר לא את בארט ובטח לא את הנדריקס אז ברייטמן כתב, עם כל הכבוד, אז מה?

avki

New member
יאוו כמה מניפולציות ועיוות העובדות

בהודעה אחת! זה כבר ממש הישג!

למעלה