ארבע שאלות:

עוד אחת

New member
ארבע שאלות:

1.האם במהלך DB/DBZ/DBGT האינטליגנציה של גוקו השתנתה קצת, או שגוקו נשאר אותו טמבל של תחילת DB עד לפרק האחרון של שלושת הסדרות? 2.מה פתאום גוקו וקרירין מתלבשים באחד הפרקים של סאגת הטורניר ב-DB כמו אנשי-ש"ס?! למה הם עושים את זה?!!! 3.יש איזו סצינה ב-DBZ או ב-GT אחרי שפיקולו מתמזג עם נייל, שבה פיקולו לא נחמד? כי בכל הפרקים שאני ראיתי - וראיתי הרבה - אין כאלה סצנות, וזה מאוד חורא לי(באיזה ביטוי אני משתמשת!). 4.מה פתאום בספיישל טראנקס בולמה נחמדה?!!! ממש הרסו את הדמות שלה! כמעט כמו שהרסו את הדמות של פיקולו! בטח אם היתה עננת מאסטר-רושי בסביבה (ככה אני קוראת לה), היא היתה יכולה להתיישב עליה.

Light woman

New member
מה משותף לעוד אחת,

פראשקה, ובולמה 8? כולם כותבות שטויות! אל תעזי להגיד שפיקי שלי קיטשי שמעת אותי?!?!!?!? לכי למילון, תבררי מה זה קיטשי, ואז נדבר! ><

עוד אחת

New member
ללייט וומן:

הנה הגדרה מילונית למילה "קיטשי". את בולמה בספיישל טראנקס הרסו. את פיקולו אחרי ההתמזגות עם נייל הרסו. את קרירין בDBZ הרסו (בDB הוא היה תחמן). את צ'יצ'י בסוף DBZ הרסו (אחרי שגוטן נולד היא מאבדת מהקשיחות). וכשאני אומרת "הרסו", אני מתכוונת שהפכו אותם לנחמדים. לא שיש לי משהו נגד נחמדות, אבל יש דמויות שנחמדות פשוט לא מתאימה להם, שהקשיחות והרגזנות שלהם פשוט עושות את כל ההנאה של הצופה מהם. כל-כך אהבתי את הקשיחות והשחצנות של פיקולו בסאגת הסייאן!!! ולקחו לו את זה! לייט, אם את חושבת שפיקולו בסוף הסדרה לא קיטשי, תני לי עדות לפעם אחת לקראת סוף הסדרה שהוא לא כל-כך נחמד, או קצת שחצן. אין פעם כזאת, אז את לא יכולה להכחיש את העובדה המרה. אחרי הפרק שבו הוא מתאמן עם המלך קאיו הוא נהיה נחמד כמו גוקו, וזה ממש הורס אותו! ובולמה בספיישל טראנקס היא אמא סופר-מתוקה, וזה ממש לא מתאים לה! לכן אני אוהבת את וג'יטה: הוא הדמות היחידה שאקירה החליט שלא להרוס. על חוסר-הנחמדות שלו הוא שומר בקנאות עד לפרק האחרון. אולי מפיקולו ומבולמה, ששניהם במקרה חברים קרובים של וג'יטה (פיקולו רואה עצמו מתישהו כחבר שלו ובולמה היא אשתו, או לפחות חברתו הרשמית ואם ילדיו), הוא החליט לקחת את הציניות והשחצנות שלהם כדי שלא יהיו חיקויים של וג'יטה!

dor_

New member
תיקון קטנטן

קרירין נהיה חננה עוד בדרגון בול..הוא היה תחמן-מניאק רק ב-5 פרקים הראשונים שראו אותו...

saiyanit

New member
נו נו.....

1.האינטיליגנציה..לפי דעתי דיי עולה..כל אחד כשהוא מתבגר סוף סוף..(איכשהו..) אז הוא נהיה יותר פיקח וחכם..אני בטוחה שגוקו נהיה יותר חכם מבחינה כזאת.. 2.מתי זהה קרה לעזאזל?! 3.אני לא מבינה מה הבעיה בזה שהוא נחמד..:\..מה רע?! לפחות הוא לא קרצייה יותר מידי בקטע של הלהרוג את גוקו כי הוא הרג את אבא שלו.. 4.אני לא מבינה מה הבעיה בזה שהיא נחמדה .מה הבעיה בסימפטיה בעולם תסבירי לי ילדה?? והיא נחמדה כי היא קצת קצת נהייתה יותר זקנה את יודעת..אז היא יותר רכה ונורמלית..ולא אובססיבית לדחרות על כלום..ועל כמה היא כוסית אנדרסטנד?? יופי.. ולעננת מסטר ראשי..קוראים לפחות לפחות בעיברית" עננת קסמים"..חח..

URNFS

New member
והעננה הזאת...

בדב"ז זו לא אותה עננה שיש לו בד"ב (לפחות עד אותו פרק שהוא מקבל את העננה החדשה) אז "עננת מסטר רושי" זה לא שם מתאים.

hevel

New member
לשאלה השניה

הם לבושים בחליפות (וגם מאסטר רושי לבוש ככה) כי לאנץ' תפרה להם את הבגדים האילו לתחרות המארשאל ארט (זאתי התחרות הראשונה שהם השתתפו בה)

עוד אחת

New member
אבל אני לא אוהבת שהם לבושים כמו

רבנים! זה מתאים להם בערך כמו שלוג'יטה מתאימה החולצה הורודה!!!

Linkey-Whinkey

New member
שאלה ראשונה

באחד הפרקים הראשונים של סאגת נאמק אבא של בולמה מספר לגוקו שהוא אף לכוכב איזשהו שכנראה יהרוג אותו. גוקו עונה: "מה?! לא רוצה!". לי אישית זה הראה על אינטילגנציה באיזור ה-5

Shazamit

New member
(שונאת לא למצוא כותרת...)

1. לדעתי השתנתה לטובה, אבל לא בהרבה. 2. בא להם להם להתלבש יפה לטורניר, מה רע? 3.
אני בטוחה שכן. 4. לבולמה יש את הקטעים שלה וזה מה שהופך את הדמות שלה ליפה.

humi

New member
יש לי יש לי יש לי!!!

אני לא ממש יודע את התשובות לשאלות 23 ו4 אבל התשובה לאחת תלויה בכמה השתנה הIQ של הנעל בית של מאסטר רושי בסידרה.

למעלה