גם לדעתי
לפעמים למשל בזמן הנסיעה לגן וחזרה (בערך רבע שעה, וממש לא נחשב "זמן איכות"), יש לי ולאביגיל את השיחות הכי מענינות ויפות, או שאנחנו משחקות משחקי מילים כדי להעביר את הנסיעה. אז זה לא נספר ב"חשבון" המחקרי, בגלל זה זה חסר ערך מבחחינה הורית? מה שכן, אביגיל לפחות, הרבה פעמים סופרת זמן ש"הייתי איתה" רק בתור זמן שישבתי ושיחקתי רק איתה בפועל בברביות או בפליימוביל, או משחק אחר שהיא בוחרת (וגם בלי להתייחס לנמרוד באותו זמן)- וגם זה קורה לא מעט - ועדיין אני לא חושבת שזמן שבו עשינו דברים אחרים יחד, אבל שלא מכוונים ישירות אליה, הוא זמן מבוזבז מבחינת "השקעה הורית". אז צודקת הכתבת שאומרת שזה לא חוכמה גדולה לשאול את הילדים מתי ההורים "שיחקו איתם" בפעם האחרונה, מכיוון שתפיסת הזמן שלהם (של הקטנים) לא ממש מובנית, וההתיחסות שלהם לזמן שבו התרחשו דברים תלויה בהרבה גורמים חוץ מהרצון לדייק בעובדות (ואני אשאל היום את אביגיל מתי לאחרונה שיחקתי איתה - נראה מה היא תענה לי). ובכל מקרה - נאמר אפילו שהלכנו יחד לקניון, ושלחנו יחד מכתב לחברה שלה בדואר, ואח"כ נכנסנו והסתכלנו על החיות בחנות החיות, ואח"כ קנינו בסופר, והיא עזרה לי לבחור עגבניות ומלפפונים כמו שהיא אוהבת - זה זמן מבוזבז מבחינה הורית? לדעתי בכל אופן - לא. יש כאן מקום לציון של הכתבת על העובדה שיוצרי התוכנית הם חסרי ילדים כולם ואולי לא מבינים לא את המורכבות של תביעות ההורות.