ארבע על ארבע

סקאפי

New member
ארבע על ארבע

בערך עןד שבוע אמורה להיות הופעה של שוטי הנבואה במועדון ארבע על ארבע . מישהו יודע ביאזה תאריך ההופעה? תודה

dor307

New member
אני ליד חיפה אבל חברה שלי גרה

בקסריה. ומי לא רוצה לשבור את השיא?

בכלל לא עשית שירשור הכרות

אנחנו דורשים לדעת מי אתה? מה אתה? בן כמה? מה אתה אוהב לעשות? והאם אתה בא למפגש פורום?

עצלנית אחת../images/Emo54.gif

זהו דור, בן 15 מהשרון, פאק ילדה, תיכנסי לכרטיסישי

בטח שאת כן../images/Emo70.gif../images/Emo54.gif

אז מה אם אני נוסעת לאילת?!?!? מה מפריע לך? אני אביא לך מזכרת, בסדר? אל תשנאי אותי כי את מקנאה בי

dor307

New member
הנה

שם: דור האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו: בר כוכבא מיקום: ישוב קטן ליד חיפה האם תקראי לבת שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? קרש אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? אור האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? כן מין: ז סטרייט/גיי/ביי: סטרייט רווק? כן תאריך לידה: 21.5 גיל: 15 גיל שהיית רוצה להיות: 5 כיתה: עולה לי מצבך החברתי: טוב למה את/ה כאן? כי אני קורא כבר שנים והחלטתי להתחיל לכתוב גובה: 178 צבע עיניים: כחול אוהב אותו? כן צבע שער: שחור אבל השורשים לבנים אוהב אותו? את השער אני שונא צבע אהוב: כחול ימני/ שמאלי: ימני חיות מחמד? סוס וכלב מה העבודה שלך? להיות תלמיד יש פירסינג? לשון קעקועים? השם הכתב גוטי אובססיות? גרבים התמכרויות? גזר ציטוט מועדף/ מוטו: כל שניה שלושה בני אדם מתים, אפשר סוכריה? האם אתה חי את הרגע?לא יש לך סודות? כן האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? לא יש לך הרגלים רעים? כן איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? על העניים ושחברה שלי יפה אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו: דור בארץ הנפלאות מה הפחד הגדול ביותר שלך?להיות זקן אתה יודע לשיר? לא האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא האם אתה מתבודד? לפעמים מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אני אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? כן האם אתה פועל בפזיזות? כן האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך?את הישירות שלי יש לך יומן/ג'ורנל? בכיתה ג מה החולשה הכי גדולה שלך?אני מה החוזק הכי גדול שלך? המשפחה וחברים אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה?כלום, אני מושלם! אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא יש משהו שאתה מתחרט שעשית/לא עשית?כן אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? כן מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? תנ"ך מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? את העניים ומה הכי פחות אוהב? את הבון אתה חושב שאתה נראה טוב? כן יש לך ביטחון עצמי? ר"ע השאלה הקודמת לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה?רוג מאקסמן רק שאני בן האם אתה: מעשן? לשעבר על סמים? לא מתפלל? כן הולך לבית כנסת?לפעמים מדבר עם זרים? כן ישן עם בובות פרווה? יש לא אחת מסבתא שלי ז"ל יוצא לטיול בגשם? ברור מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כן נוהג? לא אוהב לנסוע מהר? לא אוהב את הקול שלך? כן האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? לא יודע היית על סמים? כן שחית בעירום? כן היה לך מקרה חירום רפואי? כן עברת ניתוח? כן ברחת מהבית? כן (שהיתי בן שלוש) שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? כן מאח שלי החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה?כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? לא הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? כן בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? לא עברת על החוק? לא פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן גנבת משהו? כן היית ברדיו/ טלוויזיה?כן היתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? כן בקסם? לא באלוהים? כן בשטן? לא בסנטה קלאוס?לא ברוחות? לא בפיות? לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון?לא ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? כן בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? כן יש לך חברים הומואים/לסביות? לא מי החבר הכי טוב שלך?עידו מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך?אחותי מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך?לשתוק מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? הפרוץ הדבילי שלי מי החבר ש - שאתה מכיר הכי הרבה זמן? הוד הכי מעט זמן? רון הכי מצחיק? חן הכי קרוב? עידו הכי מוזר? חן הכי חכם? אור שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? יניב שבאמריקה הזמר הכי טוב? מורן הכי רועש? חן האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר?ועוד מישהי כן אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? יניב עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?חברה (נופר) על מי אתה סומך הכי הרבה? יניב עם מי אתה רב הכי הרבה?אורן האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? חן האם אתה סומך על אחרים בקלות?לא בבית של מי היית אחרון? של דודה שלי האם החברים שלך מכירים אותך? כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? קצת האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כן אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב:לא מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? השדר של הטלוזיה שצחקת עליו? כנ"ל שהלכת איתו לקניות?אחותי ששבר את הלב שלך? סבתא ז"ל שאיכזב אותך? אירק זאבי שגרם לך לבכות? הכלבה שלי ששימח אותך? בני דודים שלי שראית איתו סרט? נופר שדיברת איתו בטלפון? נופר שראית? אמא מה אתה לובש כרגע?טרניג באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? רגל נוגעת בשניה איזה ספר אתה קורא? אבא גוריו מה יש על הפד לעכבר שלך? אין או אלחוטי תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: טת יוד פה שין נקודה האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע?אין לי איסיקו האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע?לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?של הופ עכשיו אתם מכירים אותי?

DidjiT

New member
וואו.

עכשיו אני מרגישה כאילו אני הידידה הכי טובה שלך! =) חחחח... נחמד נחמד.. חיים יפים.. עגיל בלשון.. בכלל טוב! כמה נחמד.. ולא להתאבד.. רר...

למעלה