ארבע ההסכמות (10)

יה-יה

New member
ארבע ההסכמות (10)

נעלמה הפינה? לא. הנה היא. 1. לשמור על טוהר המלה; 2. לא לקחת דברים באופן אישי; 3. לא להניח הנחות; 4. לעשות כמיטב יכולתנו. בא לי לדבר על מילים. בא לי לספר על שינוי "קטן" שעשיתי לפני כמה שנים (כשהתחלתי לעבוד בגן) עם מילה אחת: נורא. בהקשר ה"חיובי". פעם הייתי אומרת : "אני אוהבת נורא..." היום אני אומרת: "אני אוהבת מאד..." וזה משנה. אפילו אם מדובר על גלידה עם פצפוצי שוקולד. תורכם. יה-יה.

נכון

מה שהיה
היה
!!!!!!

גם המורה שלי שולמית

אמרה לי בכיתה ג´ שהמילה "נורא" זה שלילי והמילה "מאוד" זה חיובי... אך כשאני באמת חדור באהבה ורוצה לבטא זאת לרוב מרוב התלהבות תיצא לי המילה "נורא" (באופן טבעי וספונטני) ולא המילה מאוד.. למרות ניסיונותיי הטרחניים ורצוני הטוב.

אני כל הזמן הייתי אומרת...

אני מתה על זה, ואני מתה עליו וכו´ וכו´ כשהרצון שלי היה להביע אהבה אין סופית אך ברגע שנכנסה לתודעתי אנרגיית החיים והבנתי מה כוחה של מילה. הבנתי שאת אנרגיית המוות אינני רוצה להכניס לחיי יותר. והיום אני אומרת שאני אוהבת מאוד.

מלה=מחשבה=יצירה של מציאות ../images/Emo141.gif

אם כבר מדברים על 4 ההסכמות הכוונה זה מה שאומרים במילים ובקול רם, לא מה שהצד שני "מניח" שזאת הכוונה

ElementOfAir

New member
מבקש את סליחתך../images/Emo67.gif

טוב לא צריך להיות עד כדי כך רציני...

ElementOfAir

New member
אהה...../images/Emo123.gif

אז אני לוקח אותה חזרה אלי... בואי סליחה.. בואי..בוואיייי..בואאייייי..בואאיייי....
מיאוווו...

../images/Emo108.gif../images/Emo108.gif../images/Emo25.gif

חה חה התכוונתי שלא נקח את זה ברצינות יתרה
הנה מתוק התשובה המלאה חלילה וחס לבקש את סליחתי,
לא נתת, לא לקחתי, לא לקחת חזרה סיכמנו
שולם

גילה יקרתי , איזה כיף לראות אותך ../images/Emo6.gif

תמיד בזמן הנכון ובמקום הנכון אוהבת אותך

ש1234

New member
טוב לדעת - אני כשאני אוהבת מאוד מאו

אני אומרת שאני מתה על זה. האם זה באמת שלילי? (זוהי הרי האהבה המכלה האינסופית לא?)

למעלה