ארבע אמהות

ארבע אמהות

רק עכשיו ראיתי את כל מה שכתבו כאן. במקרה הכרתי את התנועה מקרוב . וכל הכוונה של התנועה היתה שלא יהרגו יותר חיילים. כאחת שכל חייל שנהרג בלבנון הגדיל לה את החור בלב נאלצתי לתמוך בהן ואני חושבת שכל הכבוד להן. וכל הכוונה של התנועה היתה שהבנים יפסיקו לההרג ואם זה דרש לברוח מלבנון אז כנראה שזה מה שהיה צריך להעשות גם אם זה הוריד מכבודם של כמה גנרלים ,,,, גברים אם יורשה לי להוסיף שחושבים למות זה כבוד גדול כל עוד זה לא נוגע להם באופן אישי. אני לא מזוהה פוליטית וכך גם הייתה התנועה של ארבע אמהות. ולדעתי במקום לכעוס צריך להעריך את הכוח שלהם ואת העוצמה להזיז צבאות ולמצוא פתרונות לא של כוח וצבא שלכם פופקורן

BooBee

New member
תודה, פופקורן

וכמו שמנואלה כתבה, היא לא רק אם שכולה, היא עוד המון דברים אחרים. וכמו שתיקן כאן מישהו, היא לא הקימה את התנועה, היא הצטרפה אליה ופעלה במסגרתה. וגם אני חושבת שכל הכבוד לנשים האמיצות, החכמות וחשובות האלה. אכן, כמו שכתבת, כל כוונתן היתה שלא יהרגו עוד חיילים. אני מסכימה לחלוטין עם מה שכתבת ומודה לך, שוב, על המילים. לילה טוב לך, רויטל.

acky007

New member
רויטל יקרה,

אין לי שום בעיה עם מנואלה דבירי או עם כל גורם אחר שתביאי לפורום כל עוד הוא מוצג כאדם ולא כנציגו של גוף פוליטי זה או אחר. ולי יש בעיה עם העובדה שהגברת הוגדרה כנציגת ארבע אימהות, מה שאוטומאטית הגדיר אותה כנציגה של גוף - גוף שיש עליו מחלוקת רבה בקרב הציבור ולא רק בקרב הפורום הזה, גוף שבני ז"ל תאב בכל נפשו... האם זה הופך אותה לבקיאה יותר ומבינה יותר בשכול? מסופקני. אין לי שום כוונה להכנס לויכוח והתנצחות עם כל מיני אנשים בפורום ואיני מתכוון לכפות את דעתי על אף אחד. אני הבעתי את דעתי ואיני מתחרט על כך. מה שכן חורה לי הוא שהפורום הזה, שהיה חשוב לי (דגש על היה) הפך פתאום להיות פורום פוליטיקה ואם זה כך, אז יש מספיק פורומים אחרים... לילה טוב. ושיהיה רק טוב... בפעם האחרונה - אברהם

noor נור

New member
ולי יש בעיה ש"אוטומאטית" כשאני

שומעת מישהו מכנה מישהי אחרת כ"גברת" ולא כאדם, הפיוזים קופצים לי ואני מפסיקה להתייחס. חבל על ביזבוז האנרגיות . ופופקורן- אל תרגישי ש"נאלצת" לתמוך בקבוצת "ארבע אימהות", היי גאה שנקטת עמדה והרגשת הזדהות. אנחנו לא נאלצים לעשות כלום, אנחנו בוחרים, ורצוי שנהיה גאים בבחירות שלנו. שיהיה לנו רק טוב.

למעלה