ארבעת העמים

shlo50s

New member
ארבעת העמים

יש את הפרק המין החמישי מי זה הרביעי ולמה לא ראינו אותו אני יודע שיש את האסגארד הנוקס שפגשנו הקדמונים ומי עוד

TUVIX

New member
לא ראו אותם מעולם

הנוקס היה פרק the nox והיה עוד פרק עם המשפט בלע בלע בלע לא זוכר איך קוראים להם טאלונים משהו כזה :|

Tollan

New member
ג'ק הזכיר אותם אם אני זוכר נכון...

בפרק בעונה השישית Paradise Lost כשהם על כוכב אחר הוא סתם ככה אומר משהו על זה שהפרלינגס יהיו מכוסים פרווה או משהו בסגנון... זה היה מאוד לא קשור...

Hakarpad

New member
הכל על Furlings

אז ככה... בפרק Paradise Lost אכן הוזכרו הפורלינגס על ידי אוניל בציטוט שטולאן הביא לנו פה למעלה... אלא שג'ק אמר זאת בצחוק. מה שכן חשוב לדעת הוא הסיבה שג'ק אמר את זה - סם - שבחנה את הטכנולוגיה שנמצאה שם טענה שזה מתקדם מאוד וככל הנראה שייך לפורלינגס. בהמשך הפרק אנו מוצאים מעין מקום שהיה מיועד לפנסיה של הפורלינגס ככל הנראה - אלא שכולם מתו שם מה שדי רומז שהפורלינגס מתו. (לפחות בחלק החלל שלנו או שנשמע עליהם בעתיד או שהם כבר לא כאן כמו שהאסגרד הגדירו את הקדמונים בפרק הגזע החמישי - "הקדמונים עזבו מזמן את הגלקסיות האלו ועברו למקומות מרוחקים בחלל..." - זה לא בהכרח הסוף של הפורלינגס) נוסף על כך, בנוגע לנוקס, היו 3 פרקים שהנוקס הופיעו בהם והם: 1x07 - The Nox 1x16 - Enigma 3x15 - Pretense כמו כן, יש שמועות שהנוקס יופיעו שוב בהמשך הסדרות אך אין עוד ביסוס לאמירות האלו... זה הופיע במכתבי בקשה של חובבים.

Chelnak

New member
ואם כבר מדברים על הנוקס, האם עוד

מישהו חושב שזה קצת מצחיק לראות את קווארק הפרנגי (ארמין שימרמן) מ"חלל עמוק 9" בתור אנטאוס הנוקסי מ"סטארגייט"? (אני אגב לא כל-כך בקיאה ב"מסע בין כוכבים")

Chelnak

New member
וזה מזכיר לי שגם אודו מDS9 שיחק

בסטארגייט את אלאר בפרק "The Other Side"...

Tollan

New member
זה בהחלט מוזר...

אבל בסידרה שבה מקגיוור ופרקר לואיס מופיעים ביחד, הכל אפשרי... אגב, ארמין שימרמן שיחק גם ב"באפי" את המנהל שניידר.

morashtty

New member
אפשר לעשות רשימה

של כל השחקנים מסדרות אחרות שהופיעו בסטארגייט : 1)ג'ון דה לנצ'י -Q וגם קולונל סימונס 2)רוברט פיקארדו הדוקטור מוויאג'ר בעונה השביעית. 3)רוברט פאטריק הסוכן ג'ון דוגט מתיקים באפילה בתור קולונל סאמאר באטלנטיס אתם מוזמנים להוסיף

למעלה