ארבעים שעות

שקדייה

New member
אתמול גם אני יודעת שהיה בלאגן...

חברים שנסעו נתקלו בכביש סגור וחזרו מאוכזבים הביתה.
חברה המליצה לי לסוע דרך קרני שומרון, עמנואל ויצהר ומשם לאריאל, לכניסה הצפונית של היישוב.
התחלתי לפי ההנחיות האלו, ובאמצע הדרך הרגשתי שהלב עוד שניה פורץ לי מהחזה מרוב לחץ... לא מבינה איך אנשים גרים שם בלי לשקשק כל פעם שיוצאים מהבית.....

בקיצור, הודעתי לילדים שעושים אחורה פנה, לכביש 5 ומה שיהיה יהיה. אם יהיה סגור, נחזור הביתה.
לא כל כך התחשק לי לסכן את חיינו בשביל בובת שלג....
ובסוף כביש 5 היה פתוח, עם מעט מכוניות ובלי שום בעיה להגיע לתוך אריאל מהכניסה הראשית.

פלגיה

New member
מי, לעזאזל

המליץ על נסיעה דרך יצהר בימים אלה?

וכן, הדרך לא נחמדה בכלל, אפילו למורגלים בכבישי יו"ש.

שקדייה

New member
לא רוצה להלשין...

ליצהר בכל מקרה לא הגעתי... גם לא לקרני שומרון.... עשיתי פרסה כבר באלפי מנשה.
אולי באמת מי שרגיל לזה זה זורם לו בקלות, אני? כמעט פרחה לי הנשמה........ כבר ראיתי את הכותרות בעיתונים...

פלגיה

New member
גם לנו היה יום שמשי ומקסים

ובמדרון בקצה הרחוב, בירידות שמקשרות אותנו לרחוב שמעל ולרחוב שמתחת הילדים פתחו אתר סקי, והחליקו בכיף. ההורים הצטרפו בשמחה.
אחרי שיש חשמל, ויש מים (טוב, מים לפרקים), העולם נראה הרבה יותר משמח. מה גם שהתנאים הטכניים של חוסר פילוס, ממילא לא איפשרו ללכת לעבודה, גם למי שמאוד רצה.
וכך בילינו לנו יום נעים ונחמד, בניגוד לחלק מהתושבים במועצה האיזורית שהיו, ועוד יהיו עד לא-יודעת-מתי מנותקים מחשמל ובלי מים.
מחר - יום חופשי נוסף, מסתבר.

שקדייה

New member
גם אצלנו, מון בלאן מינימום...

הילדים הגיעו מאובזרים בכל מה שדרוש בשביל לייצר איש שלג (כולל מוצץ!) ושקית ניילון עבה וארוכה ופשוט גלשו במורד איזו גבעה משהו כמו 3000 פעם והיו מאושרים לגמרי.
פעם ראשונה בחיים שהם רואים ומשחקים בשלג- חוויה עצומה!

ואו, קשה ביותר

מתארת לעצמי את התחושות הקשות בקור הזה, והלב יוצא אל כל אותם קשישים ומשפחות עם ילדים קטנים ותינוקות. כמונו. היינו משתגעים אם היינו נאלצים לחוות את מה שתיארת.

שיהיה שבוע טוב, חם ובטוח.

פלגיה

New member
זה המזל שלנו

היינו בלי תינוקות, ובלי אנשים במצב קשה.
יש לנו חברים עם תינוקת בת שבוע, שהיו שתי יממות בלי חשמל. החזיקו אותה כל הזמן על הידיים. פחד.

kaparu

New member
נורא..כל הסופ"ש חשבתי על כל אלו

שנתקעו בלי חשמל (ובלי מים בחלק מהמקרים).
לא אנושי.

פלגיה

New member
המסקנה שלי זה לקנות תנור נפט

לא לשימוש שוטף, אבל למקרים חריגים כמו זה.

kaparu

New member
כן, זה בהחלט יכול להיות פתרון למקרים חריגים

בכל מקרה, טוב שעבר, טוב שעבר בשלום יחסית...
וכל הכבוד לכם על הגישה.

פלגיה

New member
גם זה יכול לקרות

לאחותי היה נפט במקרה, כי הם קנו לאחד החורפים הקודמים ובסוף לא השתמשו בו.

נ

נווהשאנן

Guest
וואו!

עכשיו אני שמה שהיה לנו בבירה היה משחק ילדים.

פלגיה

New member
אכן מטורף

אבל לא מטורף-מפחיד. כלומר, כן, קצת. בעיקר מטורף במובן ההזוי. כמו שאמרתי לילדים - יהיה להם משהו לספר עליו לנכדים.

פ א צ ה

New member
תוסיפי לכל זה

תינוקת בת שלושה שבועות ותריסים חשמליים שהיו מוגפים בעת נפילת החשמל... כך העביר גיסי את הסערה...

למעלה