ארבעה לילות לבנים

ארבעה לילות לבנים

ורק אני לובשת שחורים. נפגשים בחטף, בלי מבט, רק הידיים נוגעות, לשות ומלטפות והפיות שותקים. טומנת את ראשי בבית החזה משקיטה את נפשי למנגינתו של ליבך. כל מחווה שלך שורפת. כל נשיקה מציפה את תעלת הדמעות. לא! אל תפסיק! אל תחבק! אל תנחם! טמון את גופך בגופי. מלא אותי בתשוקתך ותן לי לבכות! להוציא הכל. אתה רק תמשיך לגעת, לאהוב. זה כל מה שאני צריכה להרגיש קרוב.

ferdinand

New member
לילה אחד של זהב

ולא רק אני - לא לובש כלום. להרגיש אותך קרוב, קרוב. את העור החם שלך,לנשק אותך עמוק. ללקק את הפסים המלוחים על לחייך. להתכרבל בך. לבוא בין רגלייך, ידיך אוחזת באברי, מכוונת אלייך, לתוכך תאווה של בשר, ותאווה של רוח. טוב לי כל כך בגוף, את יודעת בדיוק איך לענג אותי. טוב לי כל כ, בלב, להיות מאוחד איתך. מזיין אותך חזק, בכל הכוח, מרגיש את הכוס שלך עוטף לי הזין נוטף סביבי. ואת בוכה, הדמעות מציפות את פנייך, ואני מלקק אותן. בראש מתנגן לי "Juliet when we make love you use to cry..." ולא יכול לעצור את את זה יותר - מתחיל להתגלגת מצחוק - ואת מסתכלת עלי מופתעת נותנת לי מכה, מנסה לכעוס, אבל נדבקת בצחוק. והרעידות של הצחוק, רק מגבירים את התשוקה. ופתאום אני כמו חיה, בוטש בתוכך, הפיות צמודים, טורפים ונטרפים. תשוקה, ומשיכה שכזאת, אי אפשר לתאר. מרגיש שאנחנו מרחפים מעל המיטה, מכוח התשוקה. ואז.... אור גדול. ו... אין יותר מילים.

צוחקת

והצחוק משחרר. משחרר את הגוף משחרר את הלב. רוצה לתת מעצמי לתת את כולי. לך. בשבילך. להתמסר לאהבתך, להתמסר לגופך, להתמוסס בך, להיות שלך לאור השמש ובהילת הירח, ברכב הסגור ובאוויר הפתוח, על אמא אדמה ובמיטה הרכה, להיות שלך בגוף ובנשמה.
תודה

MM זו אני

New member
מלכת 7 ../images/Emo140.gif

את המגע את הריח את החיבוק שלך את המשיכה התאווה זה כל מה שהיא ביקשה גע בה כמו שרק אתה יודע ענג אותה תן לה משלך אל תדבר לקק לה את הדמעות עורר אותה ותן לה את הסיפוק שהיא מקבלת באיתך להיות מלכה מלכה מלכה את מדהימה!

למעלה