ארבעה ימים לפני המפגש...

TalReshef

New member
מפגש תרבות צרפתית

ובכן, אז המפגש יערך ביום חמישי ה-15 ביולי בשעה 21:00 אצל גרי רשף בכפר ויתקין, כל מי שצריך הוראות הגעה ישח מסר לי או לגרי. הערב יכלול שירה בציבור של שאנסונים צרפתיים ובנוסף לכך כל רעיון פורה בכיוון הזה ויוזמה שיביאו הבאים. לא להיבהל מעניין השאנסונים, זה לא ערב לבוגרי סורבון ומי שיתבלבל עם המלים או יזייף יוכל להרגיש בבית. מה להביא? קודם כל לא לשכוח הדפס של השירון ומי שעדיין לא קיבל שישלח מסר לי או לגרי יחד עם כתות אימייל למשלוח, חוץ מזה כלי נגינה זה הכי חשוב למי שיש ומשהו קטן לאכול או לשתות תמיד מתקבל בברכה אז Soyez les bienvenues

ס ק א ל י

New member
אחותי,

אני קבלתי אותם בזרועות פתוחות והפנמתי אותם מייד לאחר שנחשפתי לקיומם האפשרי בשפה! אני חושבת שהם אכן ממלאים לקונה רצינית שהייתה שם. נ.ב. כמובן שבכל זאת רצוי ללנקק הודעה זו לעידן ...

ולמה את חושבת

שאני צריכה לחכות שתגידי לי לעשות את זה? ההודעה לונקקה בשנייה בה הבחנתי בקיומה.

ס ק א ל י

New member
אני מודאגת. ../images/Emo12.gif

במקרים דומים אני ממוסרת מייד, או מקבלת זימון מיידי לבירור ומישוב באייסי. להתחיל לדאוג?

ס ק א ל י

New member
בואי נעשה עסק -

שכנעי את סאביבית לפרסם את התמונות מהמפגש אצל ארי - ואני אקח משם תמונה ואעדכן את הכרטיסישי ... [
במכה אחת ...]

TalReshef

New member
ארבעה ימים לפני המפגש...

בנוסף למה שכבר נכתב וסופר אני גם מציין שהמפגש יערך על הדשא בחצר כשמספר הכסאות בבית מוגבל, אז מי שלא רוצה לתרגל ישיבה מזרחית ומי שלא רוצה לסמוך על זה שישארו כסאות פנוים מוזמן להביא כסאות (פלסטיק, "כתר", מתקפלים, בגאז', ביי).

למעלה