ארבל מהכרמל ....

ארבל מהכרמל ....

אל תתן לעולם להגדיר אותך.. ------------------------ מעט ביקורת מכעיסה אותי, ומעט התנגדות מדכאת אותי. מעט שבח מרומם אותי, ומעט הצלחה מרגשת אותי.... לא צריך הרבה כדי לרומם את רוחי או לדכא אותי עד עפר. תכופות אני כמו סירה קטנה בלב האוקיינוס , נתונה לחלוטין לחסדי הגלים. כל הזמן והאנרגיה שאני מבזבז לשמור על האיזון המסויים ולהימנע מלהתהפך ולטבוע מוכיחה שהחיים שלי הם ברובם מאבק להישרדות. לא מאבק קדוש , אלא מאבק מתוח הנובע מן הרעיון השגוי שהעולם הוא זה שמגדיר אותי .... (שובו של הבן האובד - הנרי מ נוואן) ארבל ...... באמת ולא בצניות אני עקבתי אחריך בכמה ימים האחרונים ואתה השתנת .. לא יודעת מה הסיבה אבל הארבל שהפכת להיות מוצא חן בעיני וגם בעיני רבים בפורום הזה.. באמת כל הכבוד. שלך שרון

רק את מיני לא שיניתי

נעים לשמוע מילים חמות ועוד ממשוררת דגולה כמוך לא השתניתי אלא לכם לקח זמן לראות מה יש בתוך הקנקן!!!!! אני רק מקווה ששינוי התדמית לא ירחיק את אהובתי ,גל,ממני

ארבל,,,, הקנקן הקודם היה מלא מים עכורים ....

והקנקן עכשיו מלא ביין ישן נושן ,יין שטעמו משתבח עם הזמן. שינוי תדמית טוב לך וטוב גם לאהובתך גל שבטוחה שלא תרחיק אותה ממנה. ודרך אגב אני לא מתימרת להיות משוררת , בכלל לא. ותודה על המילים החמות .... מקווה לשמוע ממך בעתיד ,ורק דברים יפים. שלך שרון

גלcom

New member
היית ונשארת שרונחננה-8))

אוהבת גם אותך..........חג פורים שמח לכולם!

שיהיה כל חג שתרצי

....אבל בלי תחפושות ,בבקשה-רק הרבה כנות וסובלנות והכי חשוב הצחוק !!!

למעלה