אראי

• פותח הנושא G@T
  • פורסם בתאריך

G@T

New member
אראי ../images/Emo61.gif

שלום כולם!! יש למישהו מידע לגבי מחירה של קסדת אראי? האם שווה?? תודה מנחם

לאראי יש מספר לא מבוטל של דגמים

ככלל הקסדות של אראי אינן זולות , אך בעלות שם ידוע . ספר לגבי איזה דגם אתה מתעניין . בילבי

G@T

New member
תגובה ../images/Emo41.gif

לגבי המחיר אני מודע לכך שהן יקרות יחסית, לגבי הדגם, אין לי דגם מסויים, אני רוכב על אופנוע GPZ יש קסדה מתאימה? יש מחירים כלליים? מנחם

כנס לאופנועית ..

מדוד קסדות , חקור את הסוגים .. בדוק שהקסדה לא פג תוקפה .. תלחץ לגבי המחיר .. תגיד שאתה מהפורום !! בילבי , שלא עובדת שם !!

G@T

New member
../images/Emo51.gif רבה על העזרה המפורטת ../images/Emo70.gif

ושוב תודה
מנחם

kizer

New member
מה זאת אומרת פג תוקפה???

מישהו אמר לי על כזה דבר... מה זאת אומרת????

alfred

New member
ובנוגע לתוקף הקסדה, אלפרד טוען.....

שנאמני הפורום "קצת" מפריזים. מתנהלים בפורום ויכוחים עקובים מדם על קסדות פגות תוקף, ועל יבואנים המוכרים קסדות "פגומות" לכאורה. רבותי, בעניין הזה אתם מתנהגים כמו עדת כרוכיות היסטריות. שחררו לחץ. לא מדובר במתקונים אלקטרוניים מורכבים, או שמא במוצרי חלב עתירי שומן, אלא בחומרים פלסטיים עמידים לחלוטין. תוקף הקסדות הוא עניין המחוייב בחוק, אבל אין צורך לאבד פרופורציות, וניתן לקנות קסדות מעולות, בהנחה ניכרת, רק משום תוקפן "המתקרב לקיצו". צאו מזה.

יואב ZZR

New member
אפשר גם ב1000-1500 ש"ח

מחירי הקסדות ב"אופנועית" הם בערך 2000-3000 ש"ח, אבל תמיד אפשר למצוא שם קסדות מלפני שנה-שנתיים בחצי מחיר כל פעם שהם מנסים לנקות את המדפים. אם לא יהיה במידה שלך כרגע, חכה כמה חודשים להצתיידות בדגמי 2002 ואז תקנה דגם משנת 2000 אם 2001.

למעלה