אקשן!

Galandor

New member
אגב אקשן ומרדפים

התחלנו לשחק Werewolf , אני והחבר'ה נסענו בכבישים של צפון מיניסוטה במהירות מופרזת ולפתע שמענו סירנות. במושב האחורי היה לנו Shotgun וכמובן שהרכב היה גנוב אז... עצרתי בצד (הנהג המהולל) ורגע לפני שהשוטר הגיע לדלת לחצתי על פול גז :) היה מרדף מגניב לאללה, בהמשך הצטרפו עוד שתי ניידות וכמובן שזה הסתיים בהתהפכות (אנחנו גורים :) למזלינו אנשי זאב מתחדשים מהר יחסית וכבר היינו בצורת גלברו מראש. זה הסתיים בכך שפרקתי שוטר מהאקדח שלו (רגע לפני שהונחו האזיקים) אחזתי בו כמגן אנושי והצמדתי לו אותו לראש (שימוש בRAGE ופוקסים בקוביות :) השתמשתי בחלקלקות שלי בכדי לצאת מזה במשא ומתן, כמובן שהייתי חייב להוכיח את רצינותי בכך שיריתי לשוטר ברגל :) זה היה די מותח. לבלש, אני דווקא חושב שבמקרים כאלו הכי טוב להשתמש בcontested roll למרות ששיטת הRais בL5R היא גם טובה מאד למקרים אלו (ומדובר ב TN אישי ידידי)

רמץ

New member
כמה שחשבתי עליהם

אני מנסה לא לחזור על דוגמאות שעלו לפני: * התגנבות במסדרונות מאובטחים של חברת מחשבים עילית. * בריחה מעיר מוכת אסון בין בניינים מתמוטטים וידיים מושטות מתחננות לעזרה. * התקדמות מהוססת דרך מערכת מנהרות עתיקה הרדופה ע"י יצור מיתולוגי רצחני. * התקדמות מהוססת במבוך עמוס מלכודות קטלניות (זכרונות מהמבצר הנעלם...). * חילוץ נוסעים מאוניה שוקעת או מרכב תלוי על בלימה על פי תהום. * ניווט צוללת בשדה מוקשים ימי. * העסקת מפלצת שמירה חברותית למחצה בזמן ששאר החבורה מסתננת מתחת לאפה.

למעלה