אקשן דיוויד

harmless

New member
יופי כי חשבתי לרגע שלא חינכתי אותך

מספיק טוב

omer landau

New member
חינכת אותי מצויין.....

רק אני לא רוצה לעשות מבחן מעשי של דיוויד חחחח

omer landau

New member
אני מעדיף להישאר בתיאוריה וגם זה

קצת יותר מידי אם תפתחו קורס מאק אני ארשם בהקדם

harmless

New member
מה הבעיה בקורס מאק?

תרדוף אחריה, תראה לה שאתה מעונין, תגיד לה את כל המילים שהיא רוצה לשמוע אבל אל תנהג לפיהם כי אז היא תזרוק אותך, תצעק עליה קצת - לפי עברה כל הדברים האלה עובדים!

omer landau

New member
קצת קשה לגרום לה לשתות......

למרות שאחרי כמה פעמים היא בטוח תתאהב שוב בריח האלכוהול ותשתכר להנאתה או בעצם להנאתי

harmless

New member
לא הצעתי לגרום לה לשתות

אבל אם זה מה שאתה חושב שיגרום לה להביט לכיוונך לך על זה

omer landau

New member
אני לא יודע איך זה במציאות

אבל בסדרה לפחות יש לה קצת פזילה קלה אני לא יודע אם זאת קתרין או מאק היא נכנסה יותר מידי לדמות חחחח סתם אבל עם הבעיה הזאת היא יכולה להסתכל עליי בטעות חח

harmless

New member
יש לה פזילה?????

טוב אין לי מושג אני עסוקה בלהסתכל על דייוויד....אתה בטח יודע יותר טוב ממני בקשר לזה. ואם זה נכון אתה אפילו לא צריך לגרום לה לשתות... שזה טוב כי בתור קטין (אתה חוקי????) לא ימכרו לך משקאות אלכוהולים. גם אם אתה חוקי בארץ בארה"ב לא ימכרו לך משקאות חריפים עד גיל 21. אז תקווה שהיא באמת פוזלת (למרות שאני ממש בספק בקשר לזה)

omer landau

New member
לא משהו רציני

אבל בקטנה כזה איך אל שמת לב?? מבט מרוחק כזה לצד

harmless

New member
שוב אני לא עסוקה בלהסתכל עליה

אלא בשותף השווה ביותר שלה!

omer landau

New member
אהה היא בכלל לא מופיעה היום חחחחחח

לא נורא ביום ראשון אני אזכיר לך בפרק של יום ראשון יש לה חקירה אז בטוח יהיו קטעים שלה לבד שימי לב אני אזכיר לך חח אני מסתכל על דיוויד שהוא מופיע חחח על כל אחד שהוא מופיע אבל במקרה ההפוך משלך שהוא על נושאת מטוסים או בתוך מטוס אני מסתכל על דברים אחרים חחח או על הנווטת שלו

omer landau

New member
מה????

גל אני צריך לחזור להבין את הבדיחות שלך שכחתי את המילון בבית.... אז מה אם אני בבית

shipper heart

New member
אני בטוחה שאנשים אחרים הבינו את

הכוונה שלי....תרי, סוזי, דני למשל חח.... חוצמזה- תנסה להיזכר בפיילוט ובמה שבוני אמר לדה-פלמה...

harmless

New member
נצל"ש- כולם לראות את הפרק מחר

בסטאר- זה אחד הפרקים הכי טובים בהיסטוריה של ג'אג וזה גם אחד משלוש פרקים ברצף!

למעלה