אקס פקטור - טופ 10

Mikey Weiss

New member
אקס פקטור - טופ 10

עוד מעט מתחילים. ספוילרים כשיהיו, יבואו. או משהו.

Mikey Weiss

New member
ורשימת השירים להיום ../images/Emo58.gif

רייצ'ל proud mary (גרסת ביונסה) סטייסי When You Wish Upon A Star (אתם יודעים, השיר מפינוקיו. לואי ארמסטרונג) לוסי Μy Funny valentine ג'ו Sway גרסת מייקל בובלה לויד Fly Me To The Moon כן, טוב, שריל כידוע מאד יצירתית בבחירות השירים שלה והשבוע הרחיקה לכת את לזה שהיא הסתכלה על המאחורה של הדיסקים של מייקל בובלה. דניאל Feeling Good (גרסת מיוז - חבל שג'יימי לא קיבל את זה, אבל אחלה בחירה נונדהלס). ג'יימי Angel of Harlem אולי Bewitched ג'ון ואדוארד She Bangs
מיס פרנק That's Life (אולי בחירה צפויה, אבל דווקא רעיון יפה. זה השיר שהן שרו כשלישייה בבוטקמפ כשהן עדיין נבחנו כסוליסטיות ויהיה נחמד לראות אותן שרות את זה והפעם כלהקה באופן רשמי. מה גם שזה השיר שבגללו הן קראו לעצמן מיס פרנק).

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo58.gif

יש פה כמה בחירות ממש מעניינות, אני מחכה לשמוע מה דניאל יעשה עם השיר הזה.

שבוע טוב... ושאלה

איפה אפשר לראות את האקס פקטור בשידור חי, חיפשתי ולא מצאתי..? תודה

Mikey Weiss

New member
והתחלנו ../images/Emo58.gif

אולי - בחירת שיר קצת משונה, אבל לאולי יש את הקול והמראה ששייכים בדיוק לסגנון, אז זה מרגיש מאד בבית בשבילו. מה שכן, שיר קצת יותר חזק היה מנצל את העניין הזה יותר טוב. לויד - עברה רבע שעה ואני כבר לא זוכרת איך זה נשמע, חוץ מזה שזה היה מזעזע ושעמם אותי נורא. מיס פרנק - לקח להן קצת זמן להיכנס לזה. הקולות בהתחלה נשמעו קצת מבולגנים, אבל זה היה כיף וחינני והרגיש הרבה יותר טבעי מההופעות שלהן בשבועיים האחרונים, והאמת שאני גם מחבבת את הראפ הזה. יופי.

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo58.gif

מסכימה איתך לגביי אולי- הסגנון מתאים לו אבל חבל שלא היה שיר קצת יותר חזק. לויד לא היה מדהים, הופעה נשכחת. מיס פרנק היו טובות. היה שונה, מעניין והיו כמה רגעים שהן נשמעו ממש טוב.

Mikey Weiss

New member
ועוד ../images/Emo58.gif

רייצ'ל - לא זיהיתי אותה בכלל. נראית הרבה יותר טוב ככה וההופעה הכי טובה שלה עד עכשיו, ממש נהניתי, אפילו שהשיר הוא לא ממש ביג בנד. חבל רק שמרוב התרגשות בסוף רייצ'ל הפחידה את כולם וגרמה לאנשים לאבד את החשק להצביע לה. עשיתי לה מיוט והדלקתי בחזרה בפרסומות. ג'יימי - טוב, אני אוהבת את ג'יימי, אבל השיר הזה היה לא קשור לביג בנד בגרוש. זה שיש תזמורת שמנגנת ברקע על כלי נשיפה לא עושה את זה ביג בנד. וגם ככה ההופעה לא היתה משהו. סטייסי - יו, כמה יפה שהיא נראתה. השירה היתה ככה ככה, רגעים ממש טובים ורגעים שבהם הקול שלה לא הסתדר עם השיר, אבל יש בה כל כך הרבה קסם שזה מסתדר. אני מקווה שהיא תחזור לשירים ה"קטנים" יותר שיושבים עליה מעולה. (וממש אהבתי את הבעות הפנים של בובלה כשהוא דיבר איתה).

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo58.gif

גם לדעתי זאת ההופעה הטובה ביותר של רייצ'ל עד כה. נראה אם זה יעזור לה להימנע מהבוטום 2. באמת לא היה קשר בין ההופעה של ג'יימי היום לביג בנד, ובאופן כללי היו לו הופעות טובות יותר. סטייסי הייתה ממש טובה בעייני.

naama59

New member
../images/Emo58.gif

לא יודעת מה איתכם, אבל אני לא מסכימה עם סיימון בכלל - דני(א)ל לא מקבל מספיק קרדיט בתחרות הזו? על מי הוא עובד? יש כאלה שיגידו שהוא מקבל אפילו קצת יותר מידי. הביצוע שלו היה טוב מאוד. לא כזה שייגרום לי לשמוע אותו יותר מפעמיים, אבל עדיין טוב. הוא כמובן המסומן העונתי ככה שממה שהבנתי הבאזז די סביבו עכשיו, אז אני משתדלת לראות כדי לראות על מה כל המהומה. הוא בהחלט זמר טוב.. אבל לא יודעת, משהו בו מוזר לי. (עדיין לא החלטתי אם אני מעדיפה את הגירסה הזו או את של אדם.)

Juliann

New member
עדיין לא הספקתי לראות את התוכנית של היום =>

אבל דעתי האישית היא שדניאל לא יזכה השנה. אולי יגיע לגמר אבל משהו אומר לי שהוא לא כל כך פופולארי כמו שסיימון היה רוצה לחשוב...

Mikey Weiss

New member
ואחרונים... ../images/Emo58.gif

דניאל - הוא עדיין מעצבן אותי, אבל זה אחד מהשירים האהובים עליי, והביצוע היה טוב מאד, לטעמי. ג'ו - כרגיל, קול נהדר אבל בחירת שיר שגורמת לי להסתכל על המסך ולתהות למה. לוסי - ההופעה הכי טובה שלה עד עכשיו, נהדר. ג'ון ואדוארד - כמה שהם יותר גרועים, אני יותר מחבבת אותם. אני לא מבינה בדיוק איך זה עובד. נראה לי שזה פשוט בגלל שאני נהנית לראות מה סיימון אומר עליהם. ציטוט השבוע - כרגיל, סיימון על התאומים: And the winners of the X Factor are.... John and Edward. I am leaving the country/

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo58.gif

היו לדניאל כמה רגעים ממש טובים הערב, אבל בכללי אהבתי יותר את ההופעה שלו בשבוע שעבר. מה שכן, הוא יודע להופיע והוא נראה מצוין היום. ג'ו היה מצוין בעייני. מסכימה איתך בנוגע ללוסי, ההופעה הכי טובה שלה, היא נשמעה מצוין. ג'ון ואדוארד היו ממש משעשעים.

תמיד טוב שיש גרועים בתוכנית.D:

ככה נוכל לרדת עליהם, יהייה מצחיק, סיימון יירד עליהם. בלי התאומים התוכנית יכלה לשעמם.

גלן1

New member
אכזבה גדולה - לא משהו השירים השבוע

לא אהבתי את הז'אנר הזה, כל כך מיושן. ורחוק מהחברה הצעירים האלה. אפילו לשיר של הפיבוריטית שלי טרם התחברתי. בעוד יומיים אכין את מדרג היוטיוב. נראה נוודא אם הנוסחה תעבוד גם השבוע. להערכתי יועמדו השבוע להדחה לויד, הוא פשוט היה מנותק מהשיר. וההימור השני שלי הוא על שלישיית פרנק. עם אופציה לג'ון ואדוארד. גלן 1

SHTRUDIDI

New member
מסכימה איתך

היה די מאכזב. אין לי מושג מי יהיה בבוטום 2 אבל ההערכה שלך בנוגע ללויד ומיס פרנק בהחלט אפשרית. אני לא חושבת שג'ון ואדוארד יהיו שם השבוע. עוד מעט נדע.

ר ו ח ל י

New member
גם אני ממש שונאת את הנושא הזה

לא יודעת למה זה תורם. רק מרדים את הקהל , לא מאתגר את המתמודדים וברור שאף אחד מהם לא יעשה דיסק בסגנון הזה.

Juliann

New member
../images/Emo58.gif כמה פאתטי...

ווסטלייף עשו קאבר לדהטרי... אין להם טיפת כבוד עצמי הא?

Mikey Weiss

New member
ותכנית התוצאות...

כמובן שייקח שעה עד שנגיע לתוצאות, אבל בינתיים קיבלנו את ווסטלייף עושים קאבר לדוטרי ו What About Now. וזה שזה נשמע הגיוני לגמרי לשמוע את השיר הזה מושר על ידי להקת בנים? לא בטוחה מה זה אומר על דוטרי, אבל חולה על השיר הזה עדיין, אז שיהיה.

Mikey Weiss

New member
אז ככה... ../images/Emo58.gif

כשנשארו שלושת האחרונים, מיס פרנק, דניאל ולויד, חשבתי שאולי סוף סוף לויד יהיה בשניים האחרונים, אבל טעיתי, והבוטום 2 הוא מיס פרנק מול דניאל.

למעלה