אקס-מן3!

Water Magician

New member
אקס-מן3!

מישהוא יוכול לירשום כאן איזה דמויות ידוע עד עכשיו שישחקו באקס-מן 3? שמעתי שכניראה ג'ובילין פסיילוק וארכאנג'אל {סוף סוף!!!} לפי מה ששמעתי בראד פיט ישחק את ארכאנג'אל..

Evil Beast

New member
אהמ אהמ

גמביט.. ללא ספק. וגם קאנון בול וביסט(שמופיע בסרט השני בתפקיד קטנטן(אני הבאתי תמונה..)

BaS†ErD

New member
גמביט שולט../images/Emo70.gif

אני מת לראות אותו
אני לא יודע איך זה קשור אליו אבל השחקן הכי טוב לעשות את גמביט זה דילן מברוולי הילס

BaS†ErD

New member
לאלה שלא יודעים..

זה השחקן הראשי בגרמיה בערוץ 3 ביום שבת בערב

BaS†ErD

New member
למה?!

הם ממש דומים... תגידו מה הסיפור של גמביט? אני כל כך אוהב אותו ולא יודע למה.. מה הכוח שלו? הוא מנפץ דברים שהוא נוגע בהם נכון?

אז ככה:

בכל חפץ טמונה "אנרגיה פוטנציאלית" שזאת אנרגיה "רדומה", גמביט הופך את האנרגיה ה"רדומה" ל"אנרגיה קינטית", אנרגיה בתנועה (כמו קרן אור, או קרן לייזר). האנרגיה הקינטית מתרפצת מתוך החפץ בפיצוץ.

HuGo Hell

New member
גמביט! ../images/Emo1.gif

זה מאוד מוזר. כי בסידרה המקורית של אקס מן. תמיד היה את גמביט וג'ובילי. ורק בסרט ובאקס מן אבולושין אין אותם. יש את קיט (שאף פעם לא שמעתי עליה) ועוד כמה. זה נראה כאילו הם עשו חזרה לעבר. לפני שאקס מן המקורי שודר (כולל הקומיקסים). הבעיה שבסרט
- - - - - - רואים את ג'יין מתחילה להפוך לפיניקס. אז זה אומר שהסרט בערך כן הולך לפי הקומיקס. אז למה רוג לא יכולה לעוף? למה היא לא חזקה? למה אין את גמביט?

Gul the Great

New member
אז ככה..

גמביט וג'ובילי כן באקס מן אבולושן.. תסתכל על כל הפרקים.. ובסרט גם ג'ובילי מופיעה... בקיט בטח התכוונת לקיטי... קיטי פרייד... היא ממש דמות ישנה... הרבה לפני ג'ובילי וגמביט... משום מה החליטו שרוג לא תפגוש את מיז מרוול ותקח לה את הכוחות.. הכוח לעוף והחוזק...

למעלה