אקס מן III

• פותח הנושא et81
  • פורסם בתאריך

et81

New member
אקס מן III

תגידו מה אתם חושבים שיהיה בסרט השלישי, אם פניקס הופיע, יש מצב שאימפריית שיאר תיכנס גם לסרט (לפחות כך זה היה בסידרה ובקומיקס)? מה אתם חושבים? ET

MORGANA13

New member
המממממממממממממ........

יכול להיות....אבל אולי בגלל מחסור בזמן, יורידו קטעים נכבדים...

*superstar*

New member
הפיניקס בטוח לדעתי..

אבל נראה לי שהם ישנו קצת את הסיפור.. תחושה.

PYRE

New member
החלפתי כינוי

כן הייתי רבל פריצ'ר אבל החלפתי כינוי............

spidey 82

New member
במקור ג'ין הפכה לפיניקס

לאחר ביקור של האקס-מן בחלל. בגלל שבסרט היא מתה על כדוה"א קשה לי להאמין שהשי'אר יופיעו בחלק ה-3. אלא אם היא תשמיד גלקסיה שלמה, כמו במקור, ואז הם עשויים להתערב.

et81

New member
כן אבל...

פיניקס הופיעה בגלל שהיה צריך את עזרתה, נגד דיקן שרצה לפתוח את גביש המקראן, לא נראה לי שיהיה איזה מקרה חירום בכדור הארץ שיצריך את עזרתה... או שכן... אני מניח שפשוט נצטרך לראות את העניין... ET

spidey 82

New member
.........

פיניקס השתלטה על ג'ין בגלל שהיא נמשכה לעוצמת הכוחות והרגשות שלה. היא השתמשה במירב כוחותיה כדי להציל את חבריה בהתרסקות המעבורת, מה שמשך את הפיניקס. לפי דברי ג'ין, היא הרגישה שכוחותיה התעצמו מאז הקרב עם מגנטו בסרט הראשון. במהלך כל הסרט השני כוחותיה היו חזקים מהרגיל (סצינת המטוס, סצינת הקרב עם סייקלופס), עד לרגע שבו היא הצילה את חבריה והקריבה את עצמה. לדעתי זה היה רגע המפנה שבו כוחותיה הגיעו לשיאם, וכנראה השתלטותה של הפיניקס על גופה.

B a m B a m

New member
לצערי הרב כנראה שהסרט השלישי יהיה

רק על וולברין....באסה...

et81

New member
עוד פעם נותנים לו את כל הבמה...

עם כל הכבוד, הסרט הוא על כל הקבוצה! נמאס שנותנים לו כל הזמן את כל אור הזרקורים... ET

dndboy

New member
../images/Emo103.gifאנשים זה שאולי זה יהיה על

וולורין זה לא אומר שלא יהיה מדובר על הפיניקס הסרטים מבוססים על אקסמן רוולושיין ועל הרגיל ביחד זתומרת שוולורין עדיין מאוהב בג'ין אבל היא לא יודעת אם לבחור בו או במשמו אהה כן צייקלופ אז זה שג'ין תחזור בתור פיניקס דיי הגיוני כי וולורין יכול להציל אותה ואז מה שקורה בתונה יקרה שדרך אגב אחד מכם פירסם
אז אל תתבעסו
לא כל הסרט יהיה על וולורין אבל תהיו בטוחים שזה יהיה קשור אליו

Golden Flash

New member
לא נירא לי שזה יהיה בעיקר על

וולברין, כי אני יודעת שאחרי הסרט השלישי עושים וולברין ספין אוף, אז זה דפוק ששניהם יהיו עליו, לא?

spidey 82

New member
זה בכלל לא מבוסס על אבולושן

או הסדרה הישנה. הסרטים, כמו 2 הסדרות, מבוססים על הקומיקס בלבד. כמו כל סרט או סדרה שמבוססים על ספר, קומיקס או כל יצירה אחרת, תמיד יהיו שינויים שיתאימו לקולנוע ו/או לטלוויזיה. יש דברים שמופיעים בקומיקס אך לא מתאימים למסך הגדול ו/או הקטן.

spidey 82

New member
הוא לא.

ב-2 הסרטים הקודמים התמקדו בו, הפעם זה תורה של פיניקס. בכל מקרה יהיה גם ספין-אוף בכיכובו (כפי שכבר צויין פה), אז יהיה מוגזם ומיותר להתמקד רק בו.

DoctorSatan

New member
אם כבר אקסמן 3 אז...

קראתי שמועות (די מבוססות) שבאקסמן 3 למוטציות יהיו אויבים חדשים- הזקיפים! ו..............................זהו! יותר מזה אני לא אומר

spidey 82

New member
השמועות עתיקות.

הסנטינלים (נא לא לתרגם יותר שמות, תודה) היו אמורים להופיע בסרט השני. (בעבר העליתי פה סקאץ' של סנטינל שיועד לאותו סרט) זה היה מתאים לנושא של רדיפת המוטנטים ע"י הממשלה, אבל לבסוף הוחלט שהם לא יופיעו בסרט. יש סיכוי שהם יופיעו בסרט ה-3, למרות שהוא כנראה יתמקד בפיניקס.

למעלה