אקס מן 1 !

אני קבב

New member
אקס מן 1 !

ליפני בערך 2 חודשים ראיתי את הסרט הראשון של אקס מן זה הסרט הכי יפה שראיתי ! אבל היו לי כמה בעיות איתו ! למה הרבה נראים אחרת מהסידרה ? ולברין ביכלל לא ניראה אותו דבר ציקלופ הדמות שאני הכי אוהב אבל בסרט נראה כמו חננה ! למה זה ??? למה הרבה דמויות לא הופיעו ? הרעה הארומה זאת מיסטיק למה היא לא ניראת אותו דבר ? מי היו האחרים שהיו עם מגנטו לא זיהיתי אותם

El ad

New member
אותה תשובה כמו בקשר לסדרה.

המציאות של הסרט שונה לגמרי מהמציאות של הסדרה וגם משל הקומיקסים (ולכן זה נקרא עיבוד לקולנוע). זה קורה בעיקר בגלל אילוצים של שחקנים, תקציב, אפקטים וכו', וגם בגלל שאי אפשר לדחוס עלילה כל כך נרחבת כמו של אקסמן לסרט אחד כבן שעתיים ללא שינויים.

DDN

New member
לדעתי

ציקלופ וולברין קלעו די יפה לדמויות שלהם. האחרים עם מגנטו היו הקרפד (TOAD), ושן-חרב (SABERTOOTH)

53925392

New member
הוא באמת לא משהו

מגנטו רשע מדי וכולם שם לא דומים כמעט בכלום לקומיקס

Artoo Detoo

New member
גם לדעתי הציגו את מגניטו בסרטים

יותר מידי רע, הוא כמעט לא מציג את הצדדים הטובים והרגישים שלו בסרטים. דרך אגב, ממתי כבר אפשר לפרסם ספוילרים בחופשיות בנוגע לאקסמן 3 (בפורום)? כי זה הזכיר לי משהו מהסרט...

Evil Beast

New member
עקרונית? אתה יכול..

זה לפי דעתי. ואם אתה מתכוון לקטע עם מיסטיק, שהוא אומר לה שהיא לא אחת משלהם, זה נכון. הוא כאמור, שונא בני אדם. אז מן הסתם שכשמיסטיק היא כבר לא מוטאנטית, אז הוא ישנא אותה.

Artoo Detoo

New member
מממ... לא.

גם זה האמת אבל זה לא מה שהתכוונתי... גם אחרי שצ'אק מת. הוא אולי ניסה לעצור את ג'ין אבל הוא לא הזיל אפילו דמעה, ונראה רק ממש קצת עצוב בקשר לזה. מגניטו בקומיקסים הוא אדם שיותר מקשיב, וידוע שהוא גם התחרט על מעשיו מספר פעמים. אבל - הציגו אותו בסרטים די בסדר האמת, הוא ידוע כאדם שרוצה שכולם יאמינו בדרכו והוא דבוק למטרתו, ואת זה עשו בהחלט בסרטים.

dndboy

New member
../images/Emo103.gifהוא הביע צער על המוות...

כשבובי אמר לו שהוא רצה להרוג אותו

spidey 82

New member
פיירו, לא בובי. גם שהוא חזה במוות

ומעט לאחריו הוא נראה בהלם ועצוב, אבל הוא התעשת מהר ומילט משם את ג'ין.

למעלה