אקס ושניקו... מחר.. אח``צ אני ואתם.... קפה ועוגה אצל שניקו? :-) מה דעתכם?
מ מורני שאוהבת את העולם New member 13/2/01 #1 אקס ושניקו... מחר.. אח``צ אני ואתם.... קפה ועוגה אצל שניקו? מה דעתכם?
א אקס השחור New member 13/2/01 #2 תיזהרי... שני קובעת שעה, ו... זה יכול להידחות. הרבה מאווווד זמן. או שהיא תגיע, ולא תראה אותך.. וחוץ מזה - היא בכלל מתביישת בי.
תיזהרי... שני קובעת שעה, ו... זה יכול להידחות. הרבה מאווווד זמן. או שהיא תגיע, ולא תראה אותך.. וחוץ מזה - היא בכלל מתביישת בי.
מ מורני שאוהבת את העולם New member 13/2/01 #3 יו אבל אני אין לי זמן.. אני רוצה גם לראות את מאסטרו... ומה זאת אומרת מתביישת??? יו... ככה אתה מרשה לה??? חוץ מיזה... אם היא תאחר לי אני רוצחת אותה.. עד שאני מגיעה לאזור!!!
יו אבל אני אין לי זמן.. אני רוצה גם לראות את מאסטרו... ומה זאת אומרת מתביישת??? יו... ככה אתה מרשה לה??? חוץ מיזה... אם היא תאחר לי אני רוצחת אותה.. עד שאני מגיעה לאזור!!!
ק קארל מארקס New member 13/2/01 #4 היי היי היי כאילו כזה מה איתי? מה אני צנונית גינות לא מתורבתת? אני באיזור ואני רוצה גם שניני ממני את לא מתביישת נכון????? סנובים פחחחחחחח
היי היי היי כאילו כזה מה איתי? מה אני צנונית גינות לא מתורבתת? אני באיזור ואני רוצה גם שניני ממני את לא מתביישת נכון????? סנובים פחחחחחחח