אקספלורר 7 כן\לא ?
L Lady McBeth New member 1/5/07 #14 כפרע... אולי אני פרימיטיבית בגלל שיש לי אקספלורר 6, אבל אתה פרימיטיבי כי אתה פשוט פרימיטיבי... ועכשיו לך שחק עם ברביות, במטותא...
כפרע... אולי אני פרימיטיבית בגלל שיש לי אקספלורר 6, אבל אתה פרימיטיבי כי אתה פשוט פרימיטיבי... ועכשיו לך שחק עם ברביות, במטותא...
ה הטRולית New member 1/5/07 #3 בטח כן!!!! אני כבר כמה חודשים איתו. הוא הרבה יותר כייפי. לפני שבוע נכנסתי למחשב של חבר שלי, עם האקספלורר הקודם - מיושן...
בטח כן!!!! אני כבר כמה חודשים איתו. הוא הרבה יותר כייפי. לפני שבוע נכנסתי למחשב של חבר שלי, עם האקספלורר הקודם - מיושן...
L Lady McBeth New member 1/5/07 #4 אוי לא... עכשיו יאנושקה יתחיל להטיף לנו לגבי נפלאות הלינוקס והפיירפוקס...
L Lady McBeth New member 1/5/07 #8 אי אפשר... טריקו היה גאון מספיק כדי לרשום "אקספלורר" בכותרת של ההודעה... עכשיו אין סיכוי שיאנושקה יתעלם
אי אפשר... טריקו היה גאון מספיק כדי לרשום "אקספלורר" בכותרת של ההודעה... עכשיו אין סיכוי שיאנושקה יתעלם
פ פ ר י א ו ר New member 1/5/07 #6 נצל"ש לא קשור לעולם, אני חודש משוחררת, לא שילמתי ביטוח לאומי החודש(אני מובטלת, לא חותמת), אני צריכה לפנות לאנשהו? למה הם לא פונים אלי? הם צריכים את הכסף.
נצל"ש לא קשור לעולם, אני חודש משוחררת, לא שילמתי ביטוח לאומי החודש(אני מובטלת, לא חותמת), אני צריכה לפנות לאנשהו? למה הם לא פונים אלי? הם צריכים את הכסף.
L Lady McBeth New member 1/5/07 #7 כי... ככה הם יוכלו לבוא אליך עוד שנה עם קנס של 5000 שקל. זה מה שהם עשו לי בכל מקרה בהצלחה עם הבירוקרטיה
כי... ככה הם יוכלו לבוא אליך עוד שנה עם קנס של 5000 שקל. זה מה שהם עשו לי בכל מקרה בהצלחה עם הבירוקרטיה
L Lady McBeth New member 1/5/07 #10 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הם שלחו לי קנס על זה שלא שילמתי בזמן שהמעביד שלי שילם כמו שצריך. בסוף הם ביטלו הכל אחרי שאמרתי להם שניפגש בבימ"ש.. סתם כולירות
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הם שלחו לי קנס על זה שלא שילמתי בזמן שהמעביד שלי שילם כמו שצריך. בסוף הם ביטלו הכל אחרי שאמרתי להם שניפגש בבימ"ש.. סתם כולירות
א אזרח111 New member 1/5/07 #24 כאילו דהההההה ..... מכאן את מורידה את הדפדפן, בצורתו הראשונית הוא נראה די משעמם, ואפילו יגידו קצת חסר אופציות, מכאן את מורידה את התוספים וההלבשות המגניבות.
כאילו דהההההה ..... מכאן את מורידה את הדפדפן, בצורתו הראשונית הוא נראה די משעמם, ואפילו יגידו קצת חסר אופציות, מכאן את מורידה את התוספים וההלבשות המגניבות.
R ReiKo New member 1/5/07 #18 אני לא מאלה שמחפשים שינויים טוב לי עם הרגיל.... השאלה היא אם האקספלורר 7 מערכת יציבה. לא מחפש פיירפוקס ולא שום דבר גרפי אחר, אני מסתייג מהרבה שינויים
אני לא מאלה שמחפשים שינויים טוב לי עם הרגיל.... השאלה היא אם האקספלורר 7 מערכת יציבה. לא מחפש פיירפוקס ולא שום דבר גרפי אחר, אני מסתייג מהרבה שינויים