אקספלורר 5.5

• פותח הנושא Ker
  • פורסם בתאריך

Ker

New member
אקספלורר 5.5 ../images/Emo36.gif

שלום ! מה ההבדל בין אקספלורר 5 ל5.5 האם כדאי לי לשדרג ? אני משתמש בחלונות 98SE אקספלורר 6 אמרו לי שלא כדאי להתקין הוא לא מסתדר טוב עם 98....... תודה !

uzi2

Active member
מייקרוסופט כבר לא תומכת ב- 5.00

ולכן גם עבור חורי אבטחה שהתגלו מייקרוסופט לא מוציאה עדכוני אבטחה עבור ה- 5.00. רק 5.5 או 5.01 או 6.00 וכבר גם לא ברור לי שהם עדיין מעדכנים את ה- 5.01.

Ker

New member
אוקיי שידרגתי ל5.5 , ד"א זה נכון...

שמיקרוסופט לא תתמוך יותר בחלונות 98 בחודשים הקרובים ?? כבר מתחילים להספיד את 98.....

uzi2

Active member
יש סימנים מסויימים לזה, למרות ש...

ה- Windows Update כבר לא מעדכן לגירסאות ה- Hebrew enabled של Win98, אם כי עדיין אפשר להוריד את העדכונים מהאתר, למשל דרך המעקב אחרי ה- security bulletin. העדכון המצטבר האחרון ל- Internet Explorer, לפי הרשום מיועד רק ל- Win98SE וגירסאות מאוחרות יותר, ולפי הרשום אין עדכון עבור ההוצאה הראשונה של Win98, וזאת למרות שבפועל העדכון מתאים גם לגירסה הראשונה של Win98. כך שיש מגמה כזאת. מצד שני, מייקרוסופט עדכנה לפני מספר חודשים את ה- life cycle של מערכות ההפעלה שלה, ונתנה עוד קצת הארכה לתקופות התמיכה השונות של Win98/Win98SE.

Ker

New member
לי יש את ה98SE הלוקאלית

אז בינתיים אני מוריד עדכונים קריטים למחשב , לדוגמא אחרי שהורדתי את אקספלורר 5.5 ניגשתי שוב לwindows update והוא מצא לי כ5 עדכונים קריטים לדפדפן . תודה על הלינק שנתת אבל לפי מה שהבנתי מהדף התמיכה ל98SE תסתיים רישמית ב31 במארס 2004 ?

itaf10

New member
ומה באשר WIN ME EDITION בעברית

עם IE 6? Windows Update עדיין מעדכנת את ME. מה קורא לגביה. האם היא תפסיק גם כן את ערכת התמיכה בה?

uzi2

Active member
יש עוד זמן

קשה להגיד בדיוק מתי מייקרוסופט תתחיל לצמצם את התמיכה שלה ב- WinME, אבל לפי מסמך "מחזור החיים" שציטטתי קודם, זה צפוי להתחיל מתישהו בשנת 2004. יחד עם זה מייקרוסופט כבר עידכנה את לוחות הזמנים בעבר, אז קשה לדעת. בכל מקרה, זה לא יקרה בשנת 2003 (על פי האתר).

למעלה