אקסס

roi251

New member
אקסס

היי
מה קורה
כדאי לעשות קורס אקסס.?
מה אפשר לעשות איתה מבחינה של תעסוקה?
אם רוצה לעבוד כעצמאי באקסס למי פונים וכמה מקבלים על זה?

0 אור 0

New member
מי אתה? מה הרקע שלך? למה דוקא?

האקסס הוא בעקרון חלק מהאופיס,
כך שבתיאוריה אנשים שהם ברמה מספקת להיות מפתחים , אמורים להיות מסוגלים ללמוד אותו לבד,
בתיאוריה, כי למעשה הרבה מאד דברים קשה להבין וללמוד לבד או דרך התיעוד הלא ממש מספיק של התוכנה וברשת.
האם כדאי?
אני לא בטוחה.
השוק של האקסס רווי מאד מצד אחד בקבוצה של אנשים מקצועיים שמנסים לפתח ולשמור על נישה של פתרונות לעסקים קטנים, מצד שני בכל מיני שרלטנים שמוכרים תוכנות עם עיצוב מרשים שאין בהן אפילו תהליך אחד סגורוגמור ויעיל, מצד שלישי כל הזמן נכנסים מתחילים מהאחיין של בעל העסק, או עובד שביקשו ממנו לפתח, בוגרי קורסים שונים, סטודנטים שמחפשים להתנסות בפיתוח (לאו דוקא באקסס - אבל הם מתחרים על אותה נישה של פתרונות קטנים)
כך שהמחירים של תוכנות באקסס די על הפנים, וכתוצאה מזה להיות עצמאי זה לא ממש רווחי ולא ידוע לי שיש משרות שכירים במשכורות המקובלות בשוק (אבל אולי יש ואני לא מכירה)

roi251

New member
מסדי נתונים

מה צריך כדי לעבוד בהטמעת מערכות מדיע מה צריך ללמוד הכוונה
אשמח לאתרים בנושא

pitoach

New member
אקסס זה לא בדיוק מסד נתונים נקי

זו תוכנה משרדית שנותנת מכלול של אפשריות מחוץ למסד הנתונים. מסד הנתונים הוא חלק קטן ולא יעיל באקסס.

האקסס נועד לשימוש כממשק נפרד. למשל אם אתה רוצה שהמשתמש יעבוד באקסס עצמו אז האקסס מאפשר לך לבנות טפסים ודוחות וכו'.

החלק של המסד נתונים באקסס הוא חלק זניח ואינו מנוהל טוב. כאמור זו תוכנה משרדית ולא שרת לשימוש מספר משתמשים וניהול מסדי הנתונים.

מערכות מידע עובדות בדרך כלל על מסדי נתונים של שרתי SQL או ORACLE או MYSQL ולא על תוכניות משרדיות כמו אקסס.

תחילה עלייך להבין ולבחור את מה שמתאים לך. אם אתה מנהל עסק וצריך לקבל את ההחלטה אני מאוד ממליץ לך לשלם כמה שקלךים ולבקש ייעוץ מיקצועי לאפיון! האפיון שאתה עושה בתחילת הפיתוח יכול להיגררר איתך בעסק גם 10 שנים ואתה עלול לאכול את כל הטעיות שאתה עושה היום בשנים הבאות.

גרי רשף

New member
במיוחד בשבילך

לכולנו יש עוד כמה תחומי עניין חוץ מבסיסי נתונים (יש לקוות), ואני מתעסק בין היתר בשירים עבריים ישנים.
בפורום המוקדש לנושא מישהי מספרת שניסתה לקנות דיסקים דרך האינטרנט וקיבלה הודעת שגיאה:
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=347&messageid=161458868
מי שמעיין בהודעת השגיאה למד שהאתר יושב על אקסס..

למעלה