אקסמן!!!!!!!

dor307

New member
אקסמן!!!!!!!

יאו...אני מת על הסידרה הזאות (על הסרט לא על הקומיקס כן אבל הוא בדיוק כמו הסדרה) רוג תעשי לי ילד(אפילו שאת לא יכולה) ג'בולי ימטמטמת (סתם... מת עליה)

shlomitosh

New member
אני הייתי הולכת על..

קורט תעשה לי ילדים (או גורים תחליטו אתם) פרוותיים קטנים וחמודים כמוך!!!! או יותר נכון שי תעשה לי ילד!!!!!!!!!!! אבל זה לא קשור לפה..

אגוזי17

New member
תסבירו לי משו

איך הפרופסור עצר את הזמן כשהם היו במוזיאון הזה?!?!?

mayasigalush

New member
אאאממממ......

אני מתארת לעצמי שאו שהוא גם טלפט חזק מאוד.. או שהוא שלט על המחשבות של כול האנשים כך שהוא גרם להם כאילו לקפוא.... עצר להם ת'מוח והכול.... אאאאממממ..... ג'ין היתה שם או לא? אני לא זוכרת ממש את הפרק הזה...

זה בגלל ש...

תראה אחי פרופסור אקס ידוע ביכולותיו הרבים ולכן כל פעם הוא מפתיע מחדש. אותי במיוחד וואלה חוץ מזה אחלה פורום אני חדש פה אבל יודע הרבה. ואם יש לך איזו גלריה של תמונות יפות של וולברין או בכלל, אשמח...

mayasigalush

New member
חחח...

גם לי!!!!!! מעניין איזה ילדים (או יותר נכון גורים) יהיו לי ולנייט קרולר.... חייתיים עם פרווה כחולה שנעלמים בענן עשן.... (לא ניר (!) לא חומניים (!)

shlomitosh

New member
חחחחחחחחחחחחח

מאיה חומני.. כן מאיה גם ג'ין הייתה שם וכאב לה הראש ובגלל זה כל הטלוויזיות הייתה בהם תקלה כזאת כאילו לא ראו כלום.. וכמו שאלכס אמר (גו אלכס) זה היה בסרט השני לא בשום פרק יא.... לא משנה אני ירביץ לך על זה מחר.. למה? כי בא לך.. ובגלל שאורטל כ"כ אוהבת שאני מרביצה לה.. אני ירביץ גם לה.. ולא!!!!!!! אני לא ילדה אלימה.. זה סתם משעשע אותי.. כבר אמרתי לכם שאני מכורה? למה אתם שואלים? אז לסוכריות איזה אתם שואלים? סוכריות סודה.. מממממממ יאמי..

איכס

הרסו את רמי באבולושן אפילו שהפכו אותו לנוראה חזק מה פיתאום הוא ניראה ככה? מה קרה לרמי הישן?אההה? ועם כבר בעניין של אנשים אז רוג תעשי לי ילד(אבל קודם תגעי בזה שמישתחפל(שחכתי תשם שלו)תגעי בג'ין בקיטי בג'ובלי באמה בבום בום ובמיסטיק ואז תעשי לי ילד)

Golden Flash

New member
לא נכון!

הוא דווקא דיי דומה למה שהוא הייה לפני זה... ובכלל, הוא מגניב!! פשוט מגניב... לא משנה איפה...
אני חדשה by the way נעים מאד

p r u d e n s

New member
אבל לדעתי,../images/Emo182.gif

באקסמן הרגיל לא היו את כל האלה שאני אוהבת...וגם באקסמן הרגיל הם לא פנו כל כך לקהל היעד-הם היו מבוגרים ורק שוסה* הייתה טינאייג'ר. באבולושן אז כולם טינאייג'רס (כמעט) וגם האנימציה יותר נעימה לעין. החליפות כבר לא צעקניות כל כך.. *שוסה=ג'ובלי (נראה לי...) זאת שהרסה הכל עם הידיים. מקבילה באבולושן-וונדה.

למעלה