אפשר לראות שאמת דומה לאקסל אבל בהילוך איטי.יכול להיות מעניין להשוות את אקסל ל-אמת מיחשוב.
תודהשאפו על ההמלצה שלך "משקיע88"..
לא ברור לי למה אקסל רכשה את השליטה בסינאל?
קפיצת מדרגה, הופכת לבעלת שליטה בסינאל ומכניסה את כלל
זאת חברה עם פעילות יציבה, 10,000 לקוחות, גישה לשווקים בינלאומיים ונרכשה במחיר שיגדיל את הרווח למניה של אקסל. כמו כן סינאל רשומה למסחר בבורסה, והרכישה מתאפשרת באשראי בנקאי ובהנפקה פרטית לכלל, שמוסיפה נדבך מוסדי לאקסל. לדעתי הרכישה סינרגטית לפעילות אקסל שתוכל להציע את מוצריה ללקוחות סינאל.לא ברור לי למה אקסל רכשה את השליטה בסינאל?
אין ספק, אבל עסקה דומה בחילן הייתה עולה 4.2 מיליארד ש"ח כנראה קצת גדולה על אקסל לשנה שנתיים הקרובות.רוצה להיות קצת חילן, הבעיה היא בסינאל היא לחלוטין החברה הפחות טובה בתחום.
בנושא זה אנחנו מסכימים. אני גם מפקפק במהימנות הנתונים שמופיעים בדו"חות של סינאל. אבל אין לזה קשר לדו"ח של אקסל והעסקה טרם נסגרה. לדעתי אקסל מתכננת להציע את מוצריה ושירותיה ללקוחות סינאל, שמספרם רב למרות שאיכות פעילותם בספק. יש בסינאל מוצרי תוכנה חדשים ששמעתי עליהם טובות. אקסל חוזרת שוב ושוב על ניהול ציפיות לקוי אצל המשקיעים, ובאופן קבוע הדו"חות שלה מתאכזבים עד לעסקה הבאה. עדיין לדעתי עסקת סינאל בעלת פוטנציאל לרווחיות בעיקר בשל המחיר הנמוך ששולם במונחי מכפיל.כמו שאמרתי וראינו מהתוצאות, סינאל חברה מתכווצת והפחות טובה בתחומה בארץ. לא נרכשה כאן מציאה.
שאלה מצויינת! התרשמתי עד לעיסקת סינאל שהחברה מתנהלת מעולה. לא הייתי לבד אם נזכור שכלל, רפק ואפילו דויטש ובירם נכנסו בשערים גבוהים בהרבה ממני. אכן מסתבר שהיה עדיף לממש לפני כמה חודשים, אבל זאת שפיטה בדיעבד. לדעתי הנהלת אקסל טעתה כשנכנסה לתחום בו אין לה נסיון, אבל אני סמוך ובטוח שהגופים האמורים לא יתביישו לדאוג ולפקח על תיקון הנזקים וחזרה לקו הפעילות המרכזי. אינני מכיר חברות רבות שלא טעו, והשאלה היא אם יכירו בכך ויתעשתו.סיפור מאד מוזר, בהחלט. מעניין באיזו גישה אקסל תלך פה. אני הייתי שמח אם העסקה פשוט היתה מתבטלת כרגע.
השאלה היא למה אתה מחזיק אקסל עם דעותיך כל כך שליליות עליה?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.