אקסלון ואביקסה

pavartel

New member
אקסלון ואביקסה

אבי לוקח אקסלון , אין איזה שיפור או עצירה אך אני מאמין שהמצב היה גרוע יותר ללא. היום שמעתי בתוכנית של קרסו על אביקסה שטובה יותר. האמנם? האם יש למישהו מושג? האם לעבור לאביקסה?האם במקביל? אנא שלחו תשובה זריזה ואם אפשר עם סימוכין

yekantalisa

New member
אקסלון ואיביקסה

סימוכין? רק הניסיון האישי שלנו... אמי מקבלת את שתי התרופות *יחד*. תחילה אקסלון - שלא גרם לשום שיפור. האיביקסה התווספה בחודש וחצי האחרון לערך, במינון שהולך וגדל בהדרגה.רק השבוע התחלנו במה שמכונה 'מינון טיפולי'. אין לי מושג אם חל שיפור. לתחושתי - לא. למה אתה קורא סימוכין? למיני מנטאל? לתסמינים?

שלום רב, שתיהן יחד

בעלי לקח ממוריט ואביקסה ביחד מספר שנים כי כך ההשפעה הכי טובה לטענת הרופאים. הממוריט והאקסלון הן שתי תרופות חלופיות לטיפול באלצהיימר וכל אחת יכולה להלקח יחד עם האביקסה. אתה יכול לקרוא עליהן בפרוט באתר של עמותת עמדא. בהצלחה ומועדים לשמחה, טובה

אשי62

New member
אקסלון - תופעות לוואי

אמי לקחה אקסלון לפני כשלוש שנים ועלה לה לחץ דם , מכיון שהיא לא ידעה לומר לי מה כואב לה לקח לי זמן להבין ולעשות את ההקשר .

ענתי44

New member
בקשר לתרופות והשפעתם

מאחר ויקירנו לא יודעים ולא יכולים לומר לנו על תופעות לוואי והרגשתם בעיקבות תרופות חדשות. פריחה אנחנו נראה אבל תופעות אחרות לא, ממליצה לעקוב אחריהם מקרוב ולראות אם יש שינויים. לבדוק חום, לחץ דם, סוכר, לראות האם הם נעשים ישנוניים, אפאתיים במידה קלה....האם יש שינוי ביציאות, בתיאבון. ולבקש גם מהצוות שמטפל בהם לשים לב. בין אם זו מטפלת צמודה, צוות סיעודי בבית אבות או מרכז יום. לקרוא את העלון של התרופה ולהיות מודעים לתופעות לוואי שעלולים להיות. ובמידת הצורך כמובן להיות בקשר עם הרופא המטפל. אנחנו הפה והעיניים שלהם.

למעלה