אקסית מבולבלת

אקסית מבולבלת

יש בחורה בישוב שלי, שכל הזמן נהיית חברתי ואז עוזבת אותי ונשארת ידידתי. נכר, שהיא אוהבת אותי. היא כל פעם כשאנחנו אצלה קוראת לי להתמזמז אתה, וכך אנחנו נהיים חברים. אחר-כך היא פתאם אומרת שאינה רוצה חברות, ושנהיה ידידים. אני מרגיש, שהיא הבחורה המתאימה לי בכפר, ושיש סבירות טובה שנתחתן פעם. הבעיה שהיא לא יודעת מה היא רוצה. איך אמנע ממנה לשחק בי? אני לא רוצה לאבדה.

היי יהודה ../images/Emo142.gif

כתבת את זה ! היא משחקת בך! אם לא תתן לה להמשיך לשחק בך ככול הנראה, היא תאבד בך עניין כי זה מה שהיא רוצה.. לשחק בך! למה אתה לא רוצה לאבד אותה? היא לא רצינית לגביך גם אם אתה רואה בה פוטנציאל לנישואין.

תשובה

היא אוהבת אותי מאד, ואני אותה. זה נכר בהתנהגותה. היא מאד נחמדה בעיני. נראה בברור, שהיא כל הזמן שואפת לחזור להיות חברתי. היא חשובה לי. לכן אני מתלבט, מה לעשות.

בכלל

חשבתי לנסות להיות חבר שלה, ואם שוב תגיד לי שנהיה רק ידידים, אגיד לה אם את שוב משחקת בי לא נהיה בקשר בכלל.

יש הרבה סיבות לכך שאנשים

חוזרים להיות בקשר עם אחרים .. לאוו דווקא בגלל אהבה. אני חושבת שאתה לא חשוב לה באותה מידה שהיא חשובה לך
{מצטערת..}

אני מסכימה עם חיפשושית

היא חוזרת אליך תמיד כשנגמר לה קשר אחר כשהיא צריכה להרגיש שיש מישהו שנמצא שם בשבילה... אתה גורם לה להרגיש טוב כי אתה תמיד שם כשהיא צריכה אותך... אז פשוט תגיד לה שזה או שהיא איתך או שלא... אם היא עוזבת שוב אתה לא רוצה לחזור שתתן לך את האפשרות להמשיך ולא תבוא אליך רק מתי שנח לה ומתי שהיא צריכה להרגיש שיש לה שם מישהו שתמיד יחכה בצד...

nate2000

New member
תתחיל להיות פחות זמין

ולבוא כל פעם שהיא קוראת לך. תתן לה להבין שאתה לא הכלבלב שלה ואתה לא תרוץ אליה כל פעם שהיא עושה לך פוצי מוצי. אתה צריך כמובן גם ליצור בה התעניינות, למשל להתקשר או לשלוח SMS עם קצת טיזינג ולנתק מגע. תגרום לאותה הבחורה לרצות אותך, ובמקביל לא להתפשר ולא להיות זמין מתי שמתחשק לה. תתחיל לצאת גם עם בנות אחרות. אם הבחורה מתחילה לעשות סצנות תגיד לה שאו שאתם חוזרים להיות זוג כמו שצריך או שכל אחד פונה לדרכו כי אתה לא רוצה להיות במצב של נדנדה.

למעלה