אקסים

ariel thats me

New member
אקסים

1. מצד אחד מאוד מושך אותי לשאול את החבר שלי על האקסיות שלו (לא רק פרטים כללים, אלא ממש פרטים ספיציפיים). מצד שני, זה נראה לי לא במקום... מה דעתכם, האם יש מקום לשאלות כאלה? 2. בנוסף, ראיתי שלחבר שלי יש תמונות של האקסית. רוב התמונות הן שלו ושלה מכל מיני טיולים ועם התמונות האלה אין לי שום בעיה (הרי אני לא יכולה למחוק את העבר שלו). מה שמפריע לי זה שאתמול גיליתי שיש לו תמונה שלה. תמונה קצת מפתה, הייתי אומרת. וזו תמונה שהיא מופיעה בה לבד. באותו רגע לא ממש ידעתי מה להגיד... האם אני יכולה לבקש ממנו שיזרוק את התמונה? האם לעשות מזה עניין, ולהתחיל לשאול שאלות היפוטתיות, כגון מה תעשה אם מחר אתה פוגש אותה והיא רוצה לחזור אליך וכו'?

הלו הלו

מה את עושה עניין אם כוסיות הלכו איתו כנראה שהוא שווה וחוץ מזה הוא איתך, אם במקרה תצליחי בטעות לשרוף את האלבומים שלו ואת ספר הטלפונים שלו אז הרווחת חחחחחחחחחחחחח

Miss פטל

New member
זה תלוי ביחסים שלכם..

אם זה רק תחילת הקשר אז אין מקום לשאלות כאלה או לדרישות לגבי התמונות. אבל אם הקשר שלכם קשר רציני והרבה זמן, אז בהחלט לא רואה סיבה לא לשאול אותו על העבר שלו.. אצלנו- לי יש תמונות של בנים מהעבר שלי ולו יש תמונות של בנות מהעבר שלו..כי זה זיכרונות ואני לא רואה בזה שום דבר רע.

S i r i u s

New member
../images/Emo122.gif

אני מודה, הייתי שם, שאלתי הרבה שאלות חטטניות.... עבר. לדעתי, מה שהיה היה ואין טעם להתחיל לחקור ולנבור בעבר שלו... אלה אם כן את חושבת שעדיין יש לו משהו אליה.

lilaaa1

New member
מה פתאום!

"מה תעשה אם מחר אתה פוגש אותה והיא רוצה לחזור אליך?"
לא, לא, לא! את רק תעלי לו בזה את האגו! נניח שהתשובה הייתה כן, הוא היה אומר כן? ברור שלא! לשאול שאלות, סתם שאלות על העבר, למה לא, זה מעניין לדבר אחד על השני, אבל בשום פנים ואופן לא שאלות מהסוג הזה... לגבי התמונה שגילית, גילית אותה כלפיי חוץ או חבויה איפשהו בארון? כי אם זו תמונה שמונחת איפשהו בצד, אז למה לא, זה חלק מהעבר שלו, אל תעירי לו על זה, הייתי בסרט הזה וזה נגמר רע... TRUST ME

maybesure

New member
לא ולא

יש לי סיפור שאת תאהבי: לפני שהתחלתי לצאת עם החוקי שלי היה לי חבר אחר מהחבר'ה שלנו, והוא היה מאוהב במישהי אחרת מהחבר'ה שלנו. הוא פשוט לא העיז להציע לה חברות. כעבור מספר שנים ואחרי שהחבר שלי הפך לאקס..התחלנו לצאת והוא סיפר שהיה מאוהב בה, היא בינתיים עברה לגור בעיר אחרת רחוקה ושנים לא יצא לנו לראות אותה או לשמוע ממנה. רק כעבור כעשר שנים נפגשנו בעיר חדשה בה עברנו לגור והסתבר שגם היא גרה בה.. מדהים לפעמים כמה העולם קטן...אלא שברבות השנים היא העלתה משקל בדרך לגמרי לא מבוקרת, ומשהו בקסם שלה אבד.. נכון שבאופי היה בה אותו קסם מרדני, אבל גם זה - אני בטוחה לא נשמע לו יפה כמו בתקופת הנערות.. וזהו, הפנטזיה שלו נמוגה במחי מבט ושיחה אחת. כמובן שנשארנו חברים לעוד כמה שנים, אבל הוא כבר לא הרגיש את תחושת ההחמצה. לא הייתי מציקה לו בעניין התמונה או כל פנטזיה אחרת לגביה. גם שאלות תחקיר בנוסח אם היית פוגש וכו', לא רלוונטיות כי מחר הוא עלול לפגטש סתם מישהי אחרת וללכת אחריה, וזה אומר שאין טעם לחיות בצל איום. תני לזמן ולטבע לעשות את שלו, ותאמיני לי שתזכי לבן זוג שיעריך אותך על הסבלנות.

בשום פנים ואופן לא

כשעברתי לגור עם החבר שלי היו אלבומים עם תמונות מהעבר, היו מזכרות מהעבר ובכל מקום היו סימנים שמישהי היתה שם לפני. אז מה? זה לא הזיז לי, להפך. הכל הוכיח שהן עבר ואני ההווה _ובתקווה שגם העתיד). למה לשאול? למה לחטט? מה אינפורמציה מסוג כזה תועיל? אם זה עולה בשיחה, בסדר. אבל לא במגמתיות. והיום, אחרי 8 שנים ו-2 ילדים אני יודעת הרבה. כי דברים מטפטפים. ואני לא סקרנית ולא מחטטת על מה שלא ידוע לי. אני מאמינה שלכל אחד מגיעה גם חלקה קטנה ופרטית. אפילו אם הוא בזוגיות ואפילו אם הוא נשוי.

lili81

New member
לא חושבת

זה ממש כמו שתילכו ברחוב ביחד ותעבור בחורה יפיפה ותשאלי אותו. אם הוא היה יוצא איתה.. היא אקסית מותר שיהיה תמונה.. ואם הוא איתך אז כנראה שהסיפור עבר וניגמר.. שאלות על העבר מותר לשאול אבל לא בגישת חקירה.. וגם אם הוא לא מעוניין לענות מותר לו.. זה העבר שלו..ולא של אף אחד אחר.. וחוץ מיזה מה זה משנה ..מה היה .. משנה מה יהיה..ומה עכשיו

למעלה