אקסים זה עם נורא

avitano

New member
אקסים זה עם נורא

הם יהיו שכנים שלך חברים שלך ירצו לבלות זמן בחברתך אבל לא יאהבו אותך כמו שאתה אוהב.... :\

סורנטו

New member
נכון וזה לגבי אקס בחורה או גבר כלומר לא משנה

מי היה בין זוגך, אני חוויתי זאת. מה אתה? נא לפרט אם בא לך.

סורנטו

New member
סליחה, לפעמים לא מסתדר לי בהבעה מהתחלה ../images/Emo13.gif

התכוונתי שגם לי היה סיפור עם אקסים בנים ובנות שזה מעצבן ומה הסיפור שלך אם בא לך לפרט, אדם נחמד מאוד?

גנימדס

New member
רגשות אליהם זה משהו נורא....

ברגע שהרגשות המורכבים נעלמים (או לפחות מודחקים)האקסים הופכים להיות מכרים מהעבר, ומכרים מהעבר פחות מאיימים

avitano

New member
הבעיה

שאנחנו גרים אחד מול השני ואנחנו כל יום נפגשים ואוכלים ביחד, רואים סדרות ביחד, מטיילים ביחד, יוצאים ביחד ואפילו הולכים לישון ביחד :\

הממ....

אז הוא בעצם משתמש בך עד להודעה חדשה? ואתה בתקוה שאולי יגיע מצב שהוא ירגיש כמוך....:)

תגובתך איתי, עונה לתמיהות שלי בתגובתי הקודמת

אולי גם מפתחים ציפיות שלא תמיד עולות בקנה אחד עם המציאות (האכזרית?!)

סורנטו

New member
וזה הכי נורא מצפה, כשצד אחד מפתח צפיות והאחר

נע לו להנאתן בתוך כל זה...

לען, על הצד שמפתח ציפיות...

"לסגור את הדלתות" בפני האחר שנע לו להנאתו, כי בסה"כ האקס, לא מחפש לחזור אליך, כי הוא לא באמת אוהב אותך, אלא הוא מחפש פורקן, ואם אתה מעניק לו זאת, אולי מתוך תקווה שאוטוטו, הוא חוזר אליי באהבה גדולה, אז למה שבעצם הוא לא ינצל זאת בהנאה. הרי הוא את האהבה החדשה שלו יחפש ואולי גם ימצא במקום אחר ואז ישאיר אותך מדמם וכואב.

סורנטו

New member
לא מאמינה באהבה. יש תשוקה, יש התאמה של אופי,

יש כבוד, יש תקשורת אבל אהבה זה משהו שנבנה עם הזמן כשהשניים מסתדרים והנושא הופך למשני, התשוקה בין כה נעלמת עם השנים והגיל, ובמרחק הזמן אולי גם המקום יכול להיות מצב שיש ניצוץ שיגרום לתשוקה גם עם האקס, אולי. זו דעתי!

likud1

New member
אני חייב לומר שאני מתגעגע יותר למגע

של האקס שלי ופחות למין. וזה לא שהמין לא היה טוב, אלא שהחום שהיה בזוגיות, הוא זה שבעיקר חסר לי.

likud1

New member
השאלה העיקרית היא האם אתה רואה אפשרות לחזרה?

אני אישית מאמין שלא ניתן להגיע לידידות טובה עם אקס שהייתה לכם זוגיות משמעותית. אני גם חושב שאם הוא יתקדם יום אחד ויצא עם מישהו, זה יקרע אותך לגזרים. אם אתם ידידים על מנת שיום אחד תוכלו לחזור לזוגיות, זה כבר משהו אחר.

גייניש

New member
אתה כל-כך

על הhook שלו! מה שאתה צריך לעשות, זה לראות את פרק 16 בעונה 5 של how I met your mother, העונה לשם "hooked", ולהבין לאיזה בור נפלת:) בכלל, סדרה מומלצת ומצחיקה להפליא (אם כי גסה מדי לטעמם של דוסים), ולא רק בגלל שהדמות המעולה של רודף הנשים ההולל משוחקת ע"י ניל פטריק-הארים המצוין - וההומו... שיהיה בהצלחה, בכל מקרה. בלהחזיר אותו, בלהשתחרר ממנו, בלעבור דירה - מה שבא לך. מחזיקים לך אצבעות. חג עצמאות שמח וטעים ניש

זה העניין...

שהאקסים האלה שאתה אהבת באמת ובתמים ואתה ממשיך להיפגש איתם, לבלות איתם ואפילו לישון איתם במיטה אחת עם זרוע מחבקת (?!), אפילו אוהב אותם והם לא בהכרח מחזירים לך באותה מידה. כי מן הסתם יש להם עוד כאלה מהצד או אולי מצאו את האחד שירצו לחיות איתו את חייהם (עד הפיצוץ) אבל עד שיקבלו החלטה סופית (צריך לדעת גם מה הצד השני אומר כמובן) הם ינצלו את תמימותך (?!) סערות רגשותיך כתוצאה מהפרידה(?!) אהבתך אליהם שעדיין קיימת(?!) - העקיר שהם ישלימו את החסר להם בינתיים. לכשיקבלו החלטה סופית - הם כבר יתייחסו אליך כאקס אמיתי ללא סנטימנטים ויתחמקו מלהיפגש איתך, לבלות איתך לישון איתך ולהיות חבר שלך. האומנם?! לי אין ניסיון בקטע הזה של לחיות במערכת יחסים זוגית עם בן מיני לכן גם באו סימני השאלה והקריאה לדבריי לעיל - בתקווה שמי שהבין את משמעות דבריי יגיב אליהם. ולך אופירי היקר והמתוק - ני רק יכול לאחר ברכה והצלחה ובתקווה שתמצא את שאהבה נפשך בעיר ללא הפסקה, תמצא את האחד והיחיד, שיהיה רציני אוהב ומחבק. בשרנו בשורות טובות (ואגב, במפגש היית עם כיפה לראשך, שכל כך הלמה אותך, חבל שלא הספקתי שלוחח איתך על הא ועל דא ובכלל... מקווה שאזכה לכך במפגש החברים הבא...)

Leir

New member
מוכר

לכן פתחתי את שיטת האל-אקס.אני אדם נקשר מאוד גם לאחר שהתעללו בנפשי לעיתים קשה לי להפרד...אבל אחרי זמן רב הצלחתי למצוא בעצמי את הכוח פשוט להגיד לא!לא לארוחות משותפות,שיחות טלפון ואפילו הודעות..פשוט לתפוס מרחק עד שהרגשות יצטננו ויאפשרו לי להמשיך ללא מטענים מהעבר.

צודר לייר, צריך לדעת להגיד...

לא ולעמוד על שלך, זה לא הוגן שהאקס ינצל את אהבתך אליו עד שהעניינים שלו יסתדרו. כשאתה אומא לא חד משמעי, הוא יידע שאתה לא בר ניצול ואיתך לא משחקים משחקים, מתי שחסרה לי אהבה אני איתך טמתי שלא, אין לי כל חלק עמך. זו היא ``אהבה`` שתלויה בדבר. כל הכבוד לייר, יהי רצון שתזכה למצוא את שאהבה נפשך האמיתי ותחיה חיים של אור ושלווה, בעצם לא רק אתה אלא כל מי שנותר בדד ומחכה לזה שידלים את הצמד חמד

למעלה