אקסיות בהווה

אקסיות בהווה ../images/Emo112.gif

מה יעשה לכם לראות אקס/ית של הבן/ת זוג שלכם
האם זה ילחיץ אותכם/יגרום לכם לקנא בו/ה פתאום
האם יצא לכם לפגוש אקסים/ות של בני זוג- איך הגבתם

shirazlovemor

New member
עונה

מה יעשה לכם לראות אקס/ית של הבן/ת זוג שלכם? יגרום לדופק שלי לעלות קצת לכמה שניות..אולי להרהרה קצת "אז את זאת הוא אהב קודם.." וזהו..לחשוב שמזל שהיא כבר לא איתו כי אחרת אני והוא -לא היה קורה. האם זה ילחיץ אותכם/יגרום לכם לקנא בו/ה פתאום? לא.. אין לי סיבה לקנא בה. עכשיו הוא איתי.. האם יצא לכם לפגוש אקסים/ות של בני זוג- איך הגבתם? עוד לא יצא לי..

זה תלוי

אם אני בוטחת בבן הזוג שלי..בעיניים עצומות בוטחת בנאמנות שלו אלי בוטחת באהבה שלו אלי אז.. אף אחת מסביב לא תגרום לי להילחץ או להרגיש לא נוח כדי שיהיה ביטחון שכזה בבן הזוג - גם הוא צריך לתת לי להרגיש בטוחה וגם אני צריכה לתת לעצמי לבטוח בו (כרגע אני לבד
)

האקסית....

מה יעשה לכם לראות אקס/ית של הבן/ת זוג שלכם? אני מניחה שאני טיפל'ה אלחץ. אבל אני לא אתדאג יותר מידי. כמובן שאח"כ יבואו כל ההשוואות הפולניות של למי יש תחת יותר גדול ואם השיער שלה יותר יפה משלי וכו'
האם זה ילחיץ אותכם/יגרום לכם לקנא בו/ה פתאום? האמת שזה תלוי איך בן זוגי יגיב, הוא אומר שהוא לא יגיד לה בכלל שלום אם הוא יראה אותה, אבל אני חושבת שהוא יהיה מנומס אם היא תפנה אליו... אבל הקנאה לא תתעורר כי הוא איתי. האם יצא לכם לפגוש אקסים/ות של בני זוג- איך הגבתם? לא יצא ואני מקווה שגם לא יצא.

יום טוב

אם הוא אדם נחמד, אשמח ליצור אתו קשר. כיון שהוא קשור אישית לאדם, שהיה אתי בקשר חזק, אשמח לנסות להתענין בו.

למעלה