אקסיה - פרקי השלמה

Renat Zeitune

New member
אקסיה - פרקי השלמה

אסטבן וכריסטינה בירח דבש ואני חייבת לומר שאני נורא אוהבת את התפקיד של ויקטוריה רופו פה. כל כך יפייפיה למרות גילה, נשיותה מתפרצת החוצה והיא יותר נועזת וכבר לא עוד אמא שמרנית. קסטרו יודע לנצל זאת היטב והוציא את מיטב בויקטוריה רופו מה שלדעתי לוקה בחסר באהבות אמיתיות אצל הזוג הראשי המבוגר. לדעתי אילו היו מלהקים את ויקטוריה רופו ואת כריסטיאן מאייר באהבות אמיתיות זה היה ממש טוב גם כי אדוארדו יאנייס היה שם גס ובאקסיה רואים תשוקה אמיתית. לא יודעת איך אריקה בואנפיל בסצינות סקס ראיתי אותה רק באהבות אמיתיות במצבים כאלה יכול להיות שעם שחקן אחר אולי היה יותר טוב.

מה נסגר עם חוליאנה? היא מזכירה את רובי ולא פלא זה אותו מפיק ואותה תסריטאית.
נורברטו אנושי, פעם ראשונה שהוא מגלם רע עם רגש בטח עכשיו יהיו לו ייסורי מצפון שבגללו מנולו סיכן את חייו ותחת חשש לאבד את הזרוע. פרלה וחוליאנה ייפייפיות וחוליאנה נראית צעירה יותר למרות שהייתה ככה בפרקים הראשונים נראה לי או משהו דומה והייתה מהממת. פרלה גם לא חסר ואלחנדרה יפה פה יותר ממה שהיא בהטלקומדיה אהבה במלכודת. ואגב יופי ואסתטיקה: מה קרה שחרמן גידל זיפים ושיערות בחזה בפרקיםשל ויוה? בפרקים שהגעתי אליהם הוא חלק ולא ראיתי שיערות בחזה.

evglev1

Well-known member
מנהל
נראה שם גם בלהתאהב מחדש נורבטו היה רשע אנושי

בניגוד לשטן שהוא היה באהבה מנצחת ואם חורגת. חוליאנה באמת חושבת רק על כסף, וכשהיא כבר השיגה את שלה היא מתנשאת כלפי אלחנדרה ולואיסה כאילו היא ממשפחת אצולה. באמת קשה לראות אותה כזאת אחרי התפקיד הנפלא של הדודה התומכת וללא דעות קדומות שהיה לה בבלב הסערה.

evglev1

Well-known member
מנהל
ללא מאמינה בגברים

הרשע יפליל את הראשית והיא תשב בכלא ממש עד סוף הסדרה. היא תלד בכלא ילד שהוא תוצאה של אונס של הרשע אבל לצופים לא יהיה ברור אם זה מהראשי או מהאונס וינסו לחטוף את הילד. כשהיא תצא מהכלא היא תחזור לרשע כדי להיות עם הילד כי תחשוב שהראשי בגד בה. אבל הרשע בסוף יגן עליה בגופה וימות והיא לא תגלה שהראשי לא בגד בה, אבל גם בראשי ירו ורק בקטע האחרון יהיה ברור שהוא חי והסוף הטוב כי במהלך הפרק זה לא יהיה ברור.

faery18

New member

אם קודם זה היה נראה לי רע אז עכשיו פי כמה וכמה. אז הרושם הראשוני שלי היה נכון. וואי מי אחראי לתסריט הגרוע הזה
שאני אדע לבדוק טוב טוב את הטלנובלות שלו לפני כן חחח

מאיזה פרק היא תשב בכלא

היא בחיים לא תגלה שהראשי לא בגד בה

למה כשהיא תצא מהכלא היא תרצה להיות עם מי שאנס אותה והכניס אותה לכלא

כל הפרק האחרון לא רואים את הראשי וחושבים שהוא מת עד לרגע האחרון

תהיה בכלל חתונה

מזעזע.
כמו שחשבתי..
מקווה שאחרי הדבר ההזוי הזה ויוה יצ'פרו אותנו כראוי

evglev1

Well-known member
מנהל
לרגע חשבתי שהיא בכלל

רוב הסדרה תהיה בכלא, אבל אז קראתי שרוב הזמן הראשיים יחד והאונס באמצע והיא יוצא מהכלא רק בפרק האחרון ובו מגלה שהראשי לא בגד בה. כנראה היא באה אל הרשע כי הרשע הצליח לקבל משמורת על הילד שלה.

faery18

New member
אוקיי הבנתי, אם כי עדיין זה נשמע רע

אם כך באיזה פרק היא נכנסת לכלא?
&nbsp
נראה שבעניין ה"בגידה" והגילוי תהיה מריחה רצינית שם.
&nbsp
הסיטואציה שהראשית תלד בכלא ותהיה עם האנס שלה גם אם תקופה וגם אם בלית ברירה לא נשמעת מרשימה במיוחד

Renat Zeitune

New member
הרבה זמן היא גילמה דמויות טובות וסימפטיות

אבל דווקא היא שחקנית טובה מאוד שעושה את חוליאנה השאפתנית והמתנשאת, מעניין איך היא באהבה במלכודת שגם שם היא לא טובה בכלל.
&nbsp
שכחתי כבר מלהתאהב מחדש אני זוכרת רק שהצלע השלישית הייתה רעה ובגדה בולנטינו לאנוס הראשי עם אביו(נורברטו) ונכנסה ממנו להריון והפילה את הילד על הראשי שנאלץ להתחתן איתה.

Anett

New member
קראו לשחקנית ב"להתאהב מחדש" - ונסה גוזמן

שיחקה גם באלבורדה את אהובתו של ארתורו פניצ'ה. והיא אישתו בחיים של רוברטו בלסטרוס שראינו בהרבה סדרות.

Renat Zeitune

New member
לא הייתי בטוחה בשמה האמיתי

הייתה נערת ליווי בהזר אם אני לא טועה

evglev1

Well-known member
מנהל
אכן היא הייתה זונה בהזר ובסוף ארתורו פיניצ'ה עשה לה ילד

פרננדו קלונגה רצה להוציא אותה מהזנות אבל היא רצתה רק כסף ולקחת אותו מלוסרו ורק אחרי מותו של ארתורו פינצ'ה היא התחילה לחיות בהגינות עם רוברטו קורדובה שמגדל את הילד של ארתורו פינצ'ה.

Anett

New member
ברוסלינדה הית פדרה רעה והצלע השלישית

בסוף מתה מסרטן. יודעת לשחק רעות וקשות

Renat Zeitune

New member
רוסלינדה לא ראיתי

אבל כן יצא לי לטעום מאזמרלדה שם הייתה מגעילה בהתחלה אבל נסבלת ובהמשך מנייתה טובה, חבל שהרגו אותה, לא הגיע לה למות. אהבה יפה הייתה בינה לאדריאן.

evglev1

Well-known member
מנהל
אכן בהתחלה אימה שלה גרמה לה להיות מגעילה

אחר כך היא הייתה סבבה וממש מגעיל איך שכל אלה שהגנו על אהבתם של הראשיים התגייסו נגד האהבה שלה לאדריאן. מעניין אם גם בטופז הדמות שלה מתה או ששם היא הייתה רעה אמיתית?

evglev1

Well-known member
מנהל
אכן זה תפקיד המרשעת היחיד שלה ששודר בארץ

כי באסמרלדה היא לא הייתה רעה, למרות שהתסריטאי התאכזר אליה. ברוסלינדה היא הייתה מכשפה אמיתית, הרבה יותר גרועה מחוליאנה. שם היא ילדה ילד מבעלה של אחותה והתחתנה עם האהוב של הבת דודה שלה וגם בסוף מתה מלאת שנאה.

faery18

New member
יפה שחזרת להשלים! לא כדאי לפספס טלנובלה משובחת כזו

גם הפרקים של ירח הדבש היו טובים אני זוכרת שהיו שם צילומים חבל"ז
כאן כבר התחילו לראות ניצני השפעה של אסטבן על אקאסיה. ובמקביל האקשן עם השריפה
גם הפרקים האילה זכורים לי מאוד לטובה
וכן גם אני ממש אוהבת את הדמות של ויקטוריה רופו פה בכלל היא אחת השחקניות האהובות עליי ביותר והיא בהחלט מהממת ביופייה

נורה סאלינס גם אחת היפות
למרות שמעדיפה אותה עם פזור מאשר איך שסירקו אותה בהתחלה אסוף עם קוקו עגבניה חח
פשוט יותר מתאים לה פזור לדעתי אבל היא יפה בכל מצב.

הדמויות של פרלה ונורברטו הן דמויות שבהחלט טמון בהן רגש ואני מאוד אוהבת איך שהן מתפתחות לקראת הסוף.

לגבי אוסבלדו דה לאון האמת שלא שמתי לב בגלל שאני רואה בעקביות וכנראה בגלל זה לא שמה לב לשינויים הקטנים שבשחקנים אבל עכשיו שאת אומרת יכול להיות באמת שנתנו לו לגדל קצת זיפים אבל ממש קצת. אני מעדיפה אותו כמה שיותר חלק חח הכי מתאים לו לדעתי
אבל גם המראה שלו עכשיו מעולה כי לא ממש מרגישים בזיפים שלו.

אוף אני לא מאמינה שעוד קצת אני אצטרך להיפרד מכל השחקנים הנפלאים האילה במיוחד מהבונבון הזה חח הוא הכי הורס פה
העובדה שזכיתי להכיר את השחקן החתיך והמקסים הזה זה עוד פלוס לסדרה הזו מבחינתי. הוא לגמרי מתברג עכשיו ברשימת הפייבוריטים שלי

הלוואי שבקרוב הוא ישחק ראשי טוב בעוד הפקה שווה של טלויסה

Renat Zeitune

New member
האסוף העגבניה כמו שאת קוראת לזה מבגר אותה

ואילו הפזור מצעיר אותה.
&nbsp
לא הבנתי מה אמרה פרלה לממו שפתאום בכתה ואם בכלל באמת בכתה או שזה מזוייף
&nbsp
&nbsp
אגב אסטבן ראיתי פרק של יום חמישי והוא ממש נבלה אני ממש מאוכזבת מאקסיה שמאמינה ללוקשים שלו, איך מבחורה פיקחית הפכה להיות טיפשה ונאיבית. איפה כל ההתפקחות שלה מול אסטבן? איך היא לא שמה לב שהוא מתמרן אותה? היא נהייתה מסונוורת ממנו לחלוטין.

faery18

New member
בדיוק

לגבי פרלה וממו על איזו סצנה את מדברת? נראה לי שבפרקים האילה הם התחילו להתקרב נכון?
&nbsp
וואי אסטבן.. בחיים לא שנאתי דמות רעה כמו שאני שונאת אותו!! חחחח הדמות הבהמתית בשילוב הפרצופים המפחידים והמעצבנים יוצרת ממש אנטי ממש דמות פסיכופטית בלתי נסבלת
חח
עכשיו בפרקים הוא הכי מפחיד.. האני האמיתי שלו יוצא החוצה וזה מפחיד ברמות
הנפילה של אקאסיה למלכודת שלו תהיה הדרגתית ומעניינת. אני מדברת על הפרקים שעוד צפויים לך. לכל אורך הפרקים את תראי איך הוא מתמרן אותה והיא ממשיכה להיות דמות טובה אבל עושה טעויות וכן, נופלת ברשת שלו.
&nbsp
לגבי הפרק של יום חמישי ספציפית תכף אגיב עליו במרוכז בשירשור נוסף על פרקי השבוע הנוכחי

Renat Zeitune

New member
לגבי פרלה וממו

זה ערב כזה עוד לפני שדנילו מצא את אלחנדרה. היה קטע שפרלה הקשיבה לשיחה בין דנילו לממו בו דנילו מספר לו על אלחנדרה ושהוא מחזיק תמונה שלה ופרלה שומעת את דנילו אומר שלמרות מה שעשתה לו אלחנדרה הוא עדיין מתגעגע אליה.
&nbsp
&nbsp
&nbsp
לא מבינה איך היא נותנת לו לתמרן אותה בכזאת קלות, אחרי שהמטרה שהגיעה אליה היא לחשוף את אסטבן. בפרקים הראשונים.

למעלה