"אקסום"

DoYouAreIsVery

New member
"אקסום"

אפשר פרטים על ההרכב? הופיעו בבומבמלה ומאוד התרשמתי... אבל לא מצאתי שירים שלהם מלבד "פתאום בנו" ו"לא משחק איתך" ...

Nechi Nech

New member
שני חבר'ה מוכשרים בטירוף

עובדים כבר המון המון זמן, יש להם כמה וכמה ספיישלים שהם הקליטו לראסטה ליון (אפשר לשמוע במיקסטייפ "'wake up call" של ראסטה ליון), כרגע עובדים על דברים רציניים עם סוליקו, וטוחנים ת'ארץ בהופעות. שורפים משהו פסיכי. שווה לבדוק הופעות שלהם. פרופורמרים מטורפים עם יכולות ווקאליות חזקות..

חולוני

New member
מאוד מבטיחים.

מישהו יודע מתי אמור לצאת האלבום שלהם? מאוד מחכה לו.

bitcho

New member
אחי

חבל שלא באת לרד בול חחחח, הייתבא הייתה רואה איזה הופעה טובה הם נתנו . אחי-מודיעין שולטים.: )

Poetic Death

New member
אמנם לא שמעתי כלום חוץ משני

השירים שהוזכרו פה, אבל אני לא מבין על מה כל ההתלהבות מהם. פתאום באנו זה אחד השירים היותר גרועים.

volatile

New member
ear check

טעות זה אחד השירים הכי מגניבים שהיו פה בשנים האחרונות. תשמע אותו במועדון ואז תדבר (אתמול היה לך צ'אנס אם היית בואדים)

Lagzieli

New member
"בכל זאת זה לא פלורה פלפורה"

יש להם יותר משני שירים. מה שאני שמעתי שלהם זה: פתאום באנו לא משחק איתך סקסי סניוריטה הקשיבו נא מה עם הכסף קומבינה knowa - אפשר לשמוע במייספייס של עידן K ,Damamale - ספיישל לראסטה ליון ,Feel Di Music Desire - ספיישל לראסטה ליון שאפשר לשמוע במייספייס של ראסטה ליון חלק אפשר למצוא ברשת וחלק בהופעות שלהם... אם יש הזדמנות להופעה שלהם אז באמת שלא כדאי לפספס...

Lagzieli

New member
אההה וואלהוואלה

"באים להתחרע, להתפרע, אם לא ידעת אז עכשיו אתה יודע על מה כולם דיברו,על מזה כל הרעש פי.אר, אקסום..." יש לי סרטון של זה באיכות גרועה של זה מהברזילי

kombinaizer

New member
רק אני לא מתלהב מהם? :\

ראיתי אותם ברדבול והם לא נשמעים כזה טוב. אז נכון ש"פתאום באנו" מגניב אבל נשמע שזה הדבר היחיד שהולך להיות מגניב אצלם. well, נחכה ונראה.

sabbo4soulico

New member
אז ככה....

קודם כל נתעלם ממי שלא אוהב כי זאת זכותו המלאה... אקסום עובדים במלוא המרץ על הקלטות לאלבום.הביטים/רידימים הם שלי+רוב+קותי ברובם. בקרוב יצא הסינגל הבא.

ק ר ח

New member
וכמובן שהם יהיו ב-20.4 במועדון הברזילי בערב

של סוליקו,מאש-אפים ומיקסוסים שורפים של השב"ק במחווה לשב"ק ס' ואני יכול להגיד לכם שחזרתי עכשיו מהחדר חזרות,כבר נהיה שם שריפה ממה שהלך,ש"ס,אקסום התותחים,פלד ואורטגה,כהן את מושון ואיזה קרח אחד,לא משתלם לכם ולא כדאי לכם להחמיץ..באמא.

למעלה