אקנה

אילנה 55

New member
במקום לחם אני אוכלת תפוחי אדמה מבושלים.....

הם הרבה יותר קלים לעיכול.

hal767

New member
נכון. גם ערכם התזונתי גבוה יותר.

העמילן שבהם קל לפירוק וריכוזו נמוך בהרבה. לחם קשור להיווצרותם של בעיות רפואיות שונות ולמחסורים תזונתיים.

ladybug4NLP

Active member
נשמח לשמוע איך נפתרה הבעיה.

ודאי נוכל ללמוד מזה משהו

פשוט מאוד, לא היתה בעייה

מלכתחילה. זה אקנה קל של טרום סיוט חודשי שקצת אחר לי, והוא לא סדיר, אז זה נורמלי...אין לי שום בעייה שצריך "לאזן" עם "אנרגיות" ו"הילינג" ו"שורש בעייה ותזונה ורפלקסו'" וכו'. טוב שלא הלכתי להוציא כסף סתם.

freearth10

New member
הוא לא סדיר - וזה נורמלי ???

הגעת לכאן לא בגלל שאין לך שום בעיה. את כרגע מעדיפה את הסיוט המוכר. מחזיק כמה ימים ומשתחרר עד לפעם הבאה שעדיף שתהיה כמה שיותר רחוקה, כי מי אוהב סיוטים? ובעצם המחשבה על הרחקתה כבר מביאה את הבעיה הבאה. לדעתי עדיף לטפל בבעיה כשהיא עוד טרומית, מאשר כאשר היא כבר מגיעה לממדים שמציקים ומפריעים לנו בחיים. זו לא הוצאה. זו השקעה. ובטח שלא סתם. מאיה

0 אור 0

New member
סיוט חודשי לא סדיר

עצם העובדה שהמחזור אינו סדיר, ובדאי העובדה שאת סובלת מסיוט בזמן ולפני, מעידה על חוסר איזון קל. את מאד צעירה ויתכן שהאיזון יסתדר לבד, וגם אם לא - באמת לא חייבים לחיות את החיים בבריאות מלאה ובאנרגיות גבוהות, אפשר גם לסבול, אם נהנים מזה. אפשר , לעומת זה, לשפר ממצב לא מאוזן, אפשר להיעזר ברפואה משלימה כדי לשמור מצב בריאותי שלא יחמיר עם הגיל. בניגוד לתרופות שמזיקות, הטיפולים ההוליסטיים במקרה הטוב מועילים, ובמקרה הגרוע ביותר הם מפנקים ולא מזיקים .

0 אור 0

New member
אז את כנראה לא בפורום הנכון

מציעה לך ללמוד מעט על התחום, לשאול מסביבך , לראות אנשים שזה עזר להם, ומאחלת לך בריאות שלמה

למעלה