אקנה הורמונלי

Lady Hawk

New member
אקנה הורמונלי

שלום רב, אני בת 25, ולפני כחצי שנה החלה אצלי התפרצות של אקנה הורמונלי באזור הלסת, הגב, והחזה. לפני כשלושה חודשים התחלתי ליטול שוב (לאחר שעשיתי הפסקה) גלולות דיאנה ע"מ לנסות להעלים את האקנה, וזה אכן עזר לפצעים בחזה ובגב, אבל בפנים אינני מבחינה עדיין בשיפור ניכר, כלומר אחד נעלם, ומופיע אחר. אציין כי בתק' הצבא נטלתי מינוציקלין עבור פצעים שהיו לי פה ושם, וזה עזר, אך שוב, לפני כחצי שנה פתאום החל ה"מפץ הגדול", מצב שמעולם לא היה לי לפני כן, ואני ממש אובדת עצות...רופאת העור שלי המליצה לי ליטול רואקטן אך עקב תופעות הלוואי הקשות שלו, החלטתי שלא ליטול תרופה כה חמורה ולנסות להמשיך עם הגלולות ולראות אם זה יחלוף בעזרתן. אציין כי אני אינני מעוניינת ליטול שוב אנטיביויטיקה גם כי זה לא עוזר (עובדה שחזר לי האקנה ובגדול...כמו שמעולם לא היה), ושנית משום שהאנטיביוטיקה גרמה לי לקנדידה, ממנה אני סובלת כבר כ-שנתיים. דבר אחרון, אני נוטלת אלטרוקסין משום שבלוטת התריס שלי בתת-פעילות, והבנתי שגם עקב כך יכולה להיווצר התפרצות של אקנה הורמונלי (בנוסף לקנדידה). השאלה שלי: האם האקנה הנוראי הזה יעבור בזמן כלשהו בעזרת הגלולות? כי שוב - אינני מעוניינת ליטול רוקטאן ו/או אנטיביוטיקה. תודה מראש על התשובה.

האם הגלולות יעזרו לי לחטטת .

קשה לצפות את העתיד הגלולות עוזרות לרב בד"כ התועלת שלהן נצפית כעבור 3-6 חודשים ולא לפני כן. בהצלחה

למעלה