אקנה בגיל מבוגר

shaxuca

New member
אקנה בגיל מבוגר

מה עוד יכול להיות פתרון לאקנה בגיל מבוגר, אחרי שטיפול שני ברואקוטן לא עזר? האם יש עוד תקווה לריפוי הבעיה?

אקנה בגיל המבוגר

במידה ומדובר בנשים - יש לבדוק פרופיל הורמונלי, מכייטון שפעמים רבות אקנה בגיל המבוגר נקשר בבעיות הורמונליות. כמו כן ניתן לנסות טיפול בטטרהציקלינים (מינוצין) אם לא נוסה וכן להבין את סוג האקנה, כיצד נעשו הטיפולים הקודמים ברואקוטן (באיזה מינון - לכמה זמן) הרגלי התנהגות של המטופל ועוד כדי לנסות ולהדריך לגבי המשך טיפול. העיקר - אל ייאוש !!! בהצלחה!

shaxuca

New member
תגובה

הקורסים של הרואקוטן נעשו בטווח של 4-5 חודשים במינון נמוך של 50 מ"ג ליום. הקורס הראשון עזר לחמש שנים והקורס השני לא עזר כלל..(הפצעים חזרו מיד עם תום הטיפול). ביקרתי אצל רופא עוד והוא המליץ לי על רואקוטן במינון נמוך מאוד של מספר פעמים בשבוע לכל החיים - שללתי זאת בתוקף לאור הצרות שזה עשה לי והכשלון האחרון. עוד הומלץ לי על גלולות חזקות (משמינות לטעמי), או טיפול פוטודינמי (אור כחול). יצאתי ללא פתרונות מספקים עד כה..

תגובה

לכי לרופא נשים לביצוע בדיקות הורמונליות. במידה ויש הפרעה הורמונלית ראוקוטן לא יועיל. כמו שציינתי ניתן לנסות טיפול באנטיביוטיקה מינוצין וכן יש להבין את הפעילות היומיומית - סוגי איפור, קרמים שאת משתמשת. חשיפה לחומרים מסויימים ועוד בהצלחה ! אל ייאוש!

תנסי שבוע

לא לשטוף פנים עם סבון ולא להתקלח עם סבון ולא לחפוף שיער עם שמפו רק מים והמון מים.. אחרי שבוע אם אין חצ'קונים מצאת מקור לבעיה אצלי זה עבד (אחרי 3 פעמים נסיונות עם רוקוטאן)

shaxuca

New member
מה זה בלי סבון?

צריך לחפוף את השיער פעם בכמה זמן לא? :)

למעלה