אקלקטוס

glyaron

New member
אקלקטוס

ושוב שלום לכולם והפעם יש לנו בעייה די רצינית עם האקלקטוסית שלנו. השבוע עברנו דירה ונראה שהכל בסדר אצלה. היא הסתגלה יפה מאוד אבל היא התחילה לצרוח כמעט במשך כל היום (צרחות חזקות וצורמות ) וזה משגע את כל דיירי הבניין וגם אותנו פשוט בלתי נסבל. האם ניתן לגרום לה לשתוק קצת בדרך כלשהיא לפני שאזדקק לעורך דין בתביעה של השכנים או שפשוט עליי לוותר עליה (ואת זה אינני רוצה לעשות ) תודה מראש ירון

רן בראל

New member
היי ירון

בדרך כלל בעיות כאלה ניתנות לפתירה. במיוחד אם הבעיה לא הייתה קיימת לפני כן. כנראה שמשהו בסביבה החדשה גורם לבעית התנהגות זאת... תתקשר ל-08-6484351. תבקש את אודי, זה מנהל אתר www.parrots.co.il הוא די מומחה בעניני בעיות התנהגות. אני בטוח שהוא ישמח לעזור...

glyaron

New member
תודה רן

שוחחתי עם אודי בטלפון והוא נתן לי מספר טיפים מועילים . הוא מסר לי שגם אתה מבין "לא מעט " בתחום ואמר לי לבקש ממך לבוא אליי ולהעיף מבט מכיוון ששנינו גרים באותו מקום והוא גר רחוק האם זה אפשרי מבחינתך ? אם כן אודה לך מאוד תודה ירון

glyaron

New member
היי רן

רציתי לשאול אותך לגבי קציצת הציפורניים לאקלקטוס נראה כי הם הולכות ומתארכות וקשה לה ללכת על משטח ישר ואותי זה דוקר מאוד כאשר לוקחים אותה בידיים האם אפשר לקצוץ לה אותן , כמה לקצוץ ואיך ? תודה מראש

למעלה