אקלס שובר הלבבות?

אקלס שובר הלבבות?

ג'סיקה סימפסון מתוכנית המציאות "כרגע נישאו" (The Newlyweds) שמשודרת ב-MTV, סיפרה באחת התוכניות האחרונות כי מושא אהבתה הראשונה בגד בה והותיר את ליבה שבור. היא סיפרה שהיא יצאה עם שחקן מ"ימי חיינו" והוא שבר את ליבה כאשר הוא אמר לה שהוא אוהב אותה, אך במקביל יצא עם זמרת הקאנטרי ליאן ריימס. כמה דיווחים, כמו זה מאתר אינטרנט אירי, דיווחו כי ג'נסן אקלס הוא אהבתה הראשונה של הגברת סימפסון והוא ששבר את ליבה. ה[URL='http://jensenackles.org/news.htm#jessica']תגובה לידיעה מאת הניוזלטר הרשמי של אקלס[/URL]. התגובה אומרת בקיצור: 1) ג'סיקה אמרה בראיון איתה כי היא לעולם לא יצאה עם ג'נסן אקלס, הוא רק מכר מאותה עיר בטקסס. 2) לגבי ליאן ריימס - הם מעולם לא יצאו. [עוד פרטים בתגובה] מה אתם אומרים?

ברודי

New member
אני לא הייתי מתפלאת...

אחרי שראיתי את התמונות שקרן שמה של ג'נסן עם החברה שלו הפוסטמה הבלונדינית, סביר להניח שהוא יצא גם עם ג'סיקה סימפסון שנחשבת לאורלי וינרמן של ארה"ב. ואם הוא מסוגל לשקר לה ולומר שהוא אוהב אותה ולצאת במקביל עם ליאן ריימס, זה אני לא יודעת. אני לא מכירה אותו
. בוא נגיד שעכשיו אני פחות אשמח אם פתאום משומקום הוא וג'סיקה אלבה יחליטו להיות ביחד

המממ....

אני לא יודע את האמת כולה, ואחרי הכל אולי אין דבר כזה שנקרא "פרסום רע", אבל יש כמה עובדות שמערערות את נכונות העניין:
ג'סיקה סימפסון מעולם לא ציינה את שמו של אקלס כשהיא סיפרה שמישהו שבר את ליבה.
כשהיא כן ציינה אותה היא אמרה שהם מעולם לא יצאו ביחד.
כשהיא כן ציינה מי שבר לה את הלב היא ציינה שהוא היה זמר.
מלבד זאת, אקלס שב והכחיש כי יצא אי פעם עם ליאן ריימס. העתונות והמקורות שפירסמו את הידיעה הם שהוסיפו את שמו של אקלס לסיפור. [ככל הנראה סימפסון ציינה את ליאן ריימס כדי לרכב על ההצלחה שלה]. ואולי זה מפרסם קצת את אקלס כי בחלק מהידיעות על הסיפור מוסיפים ומספרים על הסרט שלו.

karms20

New member
אמממממממ...

אני יודעת... אבל מי מאיתנו באמת יודע? אז ג'נסן אמר שהוא לא יצא עם ליאן ריימס? ואז הבחורות מהעיתון טוענות שהוא לא יצא עם ג'יסקה או ריימס? SO WHAT? אני בספק אם ג'נסן סיפר ושיתף את שתי המעריצות הנחמדות האלה (והמאוד ותיקות ואדוקות יש לציין) בכל מה שקורה בחייו האישיים ובמיוחד בחיי האהבה/סקס שלו. לא משנה כמה הן אדוקות ואוהבות אותו אני בטוחה שהן לא יודעות הכל. ובטח שהוא לא סיפר להן הכל. בסופו של העניין גם אם הוא באמת יצא איתה... אפשר לחשוב... הוא היה בין 18-19 והיא בלונדה ממש ממש אבל ממש!!!! מטומטמת ומי יודע אולי היא לא הבינה אותו נכון או שהוא באמת אמר לה משהו כזה אז? בחורים עושים שטויות הוא לא הראשון והאחרון שיגיד לבת שהוא אוהב אותה כשהוא הוא לא. וכשחושבים על זה לא יצא לו מזה כלום כי היא הרי טוענת שבעלה היה הראשון שלה... ממה שאני יודעת בזמן שמדובר הוא יצא עם ליסה בחורה מ-UCLA, וממה שאני יודעת הוא יצא איתה איזה 3 וחצי שנים, ככה שהוא כנראה היה רציני בקשר לזה לא נראה לי שהוא יבגוד בה עם שתי בחורות שונות והיא לא תדע... כמו שאמרת הוא מכחיש את כל עניין הריימס ואף פעם לא אמר שהוא יצא עם ג'סיקה. נראה לי שהיא מנסה לתפוס עוד פירסום ולרכב על סיפור - איזה מסכנה אני בחור רע שבר לי את הלב - ולא נראה לי שמשהו באמת קרה. אם היה איזה סיפור אמיתי היא גם הייתה מציינת את שם האדם ולא רק ברמזים. העניין הרמזים נועד כדי לתת נופך של מיסתורין וכדי שזה יותר יעניין את הצהובונים. וכמו שאמרת בראיונות קודמים היא אמרה שזמר שבר לה את הלב... אבל באמת לפחות זה הביא לו עוד פירסום. אומנם לא פיסום חיובי משו אבל עדיין פירסום. ואם זה יגיע לצהובונים באמריקה יהיה לו יותר פירסום ממה שהיה לו אי פעם קודם כי מה לעשות והבלונדה הממש אבל ממש מטומטמת נורא מפורסמת. וכמו שברודי אמרה נראה לאחרונה שהוא ממש בעניין של בלונדות מטומטמות (וקצת מזוייפת [הנוכחית] באזור החזה והשפתיים), ככל שאני קוראות עוד ועוד ראיונות איתה (עם JOANNA) הנוכחית לא נשאר לי מה לעשות חוץ מצחוק... דוגמא: סוג ספרים שהיא אוהב- דניאל סטיל... DO I NEED TO SAY MORE...

למעלה