"אקליפטוס" בוטל.

shiray

New member
וואוו איזה מוזר!!!

איך בדיוק הגיעו למצב שבו הכל כבר היה מוכן, ופתאום עלו על בעיות בתסריט?!!? ועוד הצילומים כבר היו אמורים להתחיל לולא הסערות באוסטרליה... ממש תמוה כל העניין הזה. מה שכן, אני רק חייבת לציין שאני ללא ספק מעדיפה שהסרט יתבטל מאשר שיתבצע ויהיה גרוע...

ערן1987

New member
הוא לא בוטל

הוא רק נדחה.. אבל חבל שמחליטים על זה ברגע האחרון

shiray

New member
לדחות סרט בשלב כזה, למועד לא ידוע,

זה כבר ככה קרוב מלבטל אותו... וגם אם לא לבטל- לאנשי הצוות ולשחקנים יש עוד התחייבויות חוץ מלחכות עד שהתסריט יושלם...

Kidmaniac Liron

New member
בדיוק.

כשאומרים "Postponed indefinitely" - רב הסיכויים שזה גודביי. זה בדיוק מה שהיה עם "אלכסנדר" של באז...

shiray

New member
כן... אוףףףף

זה מבאס אותי כל פעם מחדש לחשוב על אלכסנדר... ואני רוצה כבר עוד סרט של באז!!! ממש ממש בא לי!!! וזהו, אם היו אומרים שדוחים בנגיד חודשיים אז עוד היה ייתכן שהסרט יצולם, אבל ככה?! עכשיו רק עולה בי התהייה אם ניקול תגיע לאוסקר... מצד אחד עכשיו היא לא תצלם כלום ב-27.2, וזו הייתה הסיבה הרשמית שלה, אבל אני לא אתפלא אם זה היה רק תירוץ בגלל חוסר ההכרה...

ערן1987

New member
גם יכול להיות

אבל אנשי הצוות מקבלים על זה כסף,אז הם בטח לא כ"כ מתלוננים

MoranD21

New member
איזה מעצבן זה!!!

בעיקר בגלל הסרט הזה היא ביטלה את ההשתתפות שלה ב"מפיקים"!!!

shiray

New member
יאפ

בטח לירון ישר התחילה לדאוג שמא עכשיו יחזור הסרט עם ג'ניפר לופז...

shiray

New member
לא רשמית, אין על זה ידיעות,

אלבל גם לא ממש מתייחסים לפרוייקט הזה כמו ששומעים מדי פעם על סרטים אחרים מתוכננים שלה... כלומר כבר די הרבה זמן לא שמעתי שום עדכון לגביו... מה שאוטומטית מעלה את האופטימיות של לירון (ושלי) שזה יתבטל...

liat tal

New member
מה?!?!?

אני בהלם! למה? הם הרי כבר היו אמורים להתחיל לצלם את זה, וזה נדחה בגלל הסערה באוסטרליה... אוףףף

למעלה