אקלים בארה"ב

yaniviks

New member
אקלים בארה"ב

הייתי מעוניין לדעת מה האקלים בחודשים אוגוסט ספטמבר ועלה האיזור ניו יורק... מתי חילופי העונות ומהי הטמפ באיזור... ותכל'ס איזה בגדים להביא איתי במזוודה שאני עובר לארה"ב (ניו יורק כהתחלה)

yaniviks

New member
שאלה נוספת!

כמה כסף פחות או יותר מספיק למחייה של חודש בניו יורק. בואו לא נחשיב שכר דירה, אלא רק אוכל בלויים (הרבה בירות ופאבים במהלך השבוע) תחבורה ציבורית וכ'ו תודה !!!

yofi tofi2

New member
יותר מידי כוללני

סקאלת המחירים ביו-יורק מתחילה ממחירים בינוניים ועד מרקיעי שחקים. הכל תלוי כמה אוכלים בחוץ, איפה אוכלים בחוץ. למשל מסעדה פשוטה תעלה לארוחה בינונית כ-20$ ( סנדוויץ' עם עוף צ'יפס ושתייה) ואילו מסעדה בינוינית יכולה להגיעה בקלי קלות ל 35$ למנה עיקרית והשמיים הם הגבול, כנ"ל לגבי פאבים. לגבי תחבורה אני לא זוכר מהי עלות של חופשי חודשי בסאבווי, תריץ חיפוש בגוגל. תן עוד פרטים....

d a p h n a

New member
באופן מאוד גורף

(ובהנחה שאתה מדבר על העיר ניו יורק ולא על מדינת ניו יורק) בחוף המזרחי של ארה"ב באוגוסט חם ולח מאוד (תל אביב מתחילה להראות מפתה), ובנוסף לעיתים יורד גשם כבד עם סופות רעמים רציניות. בספטמבר עדיין יכול להיות מאוד חם ולח, אבל מאידך יש גם ימים ובמיוחד לילות שבהם קריר למדי, אז כדאי לדאוג לכמה סווצ'רטים או סוודרים (למיטב זכרוני בספטמבר עוד לא היה צורך במעיל). מאוקטובר כבר אפשר לצפות לקור כמו חורף בארץ (באזור ירושלים), ומשם והלאה זה רק נעשה יותר ויותר קר, ברמה שבה כדאי לרכוש מעיל בארה"ב כי המעילים הישראליים ממש לא עושים את העבודה.

למעלה