אקזמה ברגליים

מ ל י 2 2 0

New member
אקזמה ברגליים

היום התחילה לי אקזמה ברגליים והיא
מציקה! ההרגשה היא כאילו אני דורכת על פצע\מחטים.
אני הולכת עם נעלי ספורט וגרבי ניילון, ממחר אני הולכת לקנות גרבי כותנה, אבל מה עוד? מה אפשר לשים בשביל להשפיע הכי מהר שאפשר? אגב, אני בהריון.

מי ים רק זהירות מ ../images/Emo181.gif

זה סיפור אמיתי: סבתי זצ"ל, סבלה מאקזמה נוראה כמעט בכל חלקי גופה עקב מתח נפשי קשה. היא הייתה בטיפולים מטיפולים שונים משך חודשים רבים - ללא הועיל. עם הגיע הקיץ, היא וסבי נסעו לעיירת קייט לחופי הים והיא החלה לטבול במי הים יומיום למשך מספר שעות. וראה זה פלא - האקזמה נעלמה כלא הייתה. מי ים ידועים כפותרי דלקות עור וים המלח הוא המלך בנושא. באתר גאמנון תוכלי למצוא צמחי מרפא למצוקותייך, והעיקר לשמור על שלווה. ומכל הלב - בשעה טובה על ההריון.

Blueberry Kiss

New member
לא מומלת ללכת לים המלח בהריון

לפי מה ששמעתי, אז אם זה הפתרון רצוי להתייעץ קודם עם רופא נשים

נכון !!! ../images/Emo4.gif את צודקת !

בעיקר בגלל השינויים הברומטריים הקיצוניים. אבל יש לנו ים-תיכון מקצה לקצה. בפורט-סעיד, ולאלכסנדריה - לשם הלכה סבתי לא היה ים המלח ובכל זאת - האקזמה וכל פגעי העור - נעלמו. יום טוב לך ולפרייך.

Blueberry Kiss

New member
אם זה היה מיועד אלי ולא למלי (כי זה

שורשר אלי) אז תודה, אבל אני (עוד) לא בהריון

bacci chi

New member
הנה רעיון!

יש שקיות של מלח מים המלח שמוכרים בחנויות של אהבה.... למה לא לעשות גיגית ים מלח בבית ולטבול רגליים? אפשר גם על הדרך לעשות פדיקור!!! :)

bacci chi

New member
אגב... לבנדר גם מעולה!

טיפות של שמן אתרי ישר על הרגל... הלבנדר הוא אנטיספטי וזה עלול לשרוף קצת אבל זה יהרוג מש שיש להרוג. :) וזה יריח נפלא!!!

cila2000

New member
../images/Emo91.gif../images/Emo91.gif../images/Emo91.gif המלצה

בס"ד שלום מלי! שמן עץ התה נפלא לבעיות אקזמה, לא יקר וניתן לרכישה בכל בית מרקחת. צילה

מ ל י 2 2 0

New member
תודה! לא שמעתי על זה אף פעם!

אגב, אני אוהבת את השם שלך כי אני מכירה משהי מקסימה בשם צילה!

cila2000

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif

בס"ד מלי ערב טוב! בני החיל כאשר מגיע לשבת הביתה הוא מלא אקזמה בגלל הגרביים, הנעליים והמתח הנפשי, טיפול אחד או שתים והכל כמו חדש, כאילו לא היה כלום. אגב - יש גם קרם של שמן עץ התה שהוא מעולה, הריח מעט חזק אך לא מזיק, הכל טיבעי. מומלץ מאד לא תצטערי. צילה.

מ ל י 2 2 0

New member
תודה לכולן! לא שמתי לב שהגיבו לי

כל כך הרבה נשים. באמת תודה לכן, דווקא מי ים זה רעיון מקסים ובר ביצוע.

למעלה