אקזמה בגב כף הייד

Miki1gabay

New member
אקזמה בגב כף הייד

שלום רב. לפני כשלושה חודשים התפתח לי גירוד בגב כף הייד שגדל לאקזמה. פניתי לרופא וקיבלתי משחות שלא הועילו,לאחר מכן פניתי לרופא עור שנתן לי כדורים בשם איטראקונזול(נמכרים בארץ תחת השם ספורנוקס) אני צורך את הכדורים קרוב לשבוע ואין שום שינוי אפילו קטן הנראה לעין שאלתי היא האם יש אפשרות שהכדורים כלל לא משפיעים,אם כן האם ישנו מענה אחר,לטיפול בנושא האקזמה עצמה מפתחת מוגלות מעלייה מחדש ומתפשטת בצורה נוראה ומכוערת אשמח לתשובה.

פריחה על גב היד

א. יש לציין שלא אומרים גב כף היד אלא גב היד ב. הסיפור שלך כניראה איננו שלם או קוהרנטי משום שהתרופה איטרקונזול הינה תרופה כנגד פטרת . פנה לרופא שלך וברר מה האבחנה שלך האם מדובר בדלקת של העור על רקע מגע עם חומר חיצוני כמו למשל באלרגיה ? האם מדובר בפטרת ? האם מדובר באסתמה של העור ? וכו וכו כל אבחנה עולם ומלואו ברר מה האבחנה שאל מה הטיפול ואם ישארו לך שאלות אשמח לסייע לך כאן

Miki1gabay

New member
פטרת

מדובר בפטרת ,שאלה אם איטרקורנזל זו התרופה המתאימה במקרה זה ואם כן מדוע אין סימנים של החלמה או כל סימן הנראה לעין לאחר שבוע של צריכת הכדורים? תודה רבה

פטרת

איטרקונזול אכן תרופה לפטרת העור . בד"כ התגובה לטיפול טובה איני יודע להגיד מדוע אצלך לא.

Miki1gabay

New member
המשך

האם קיים מענה אחר אולי חזק יותר או אפקטיבי? תודה ויום טוב

למעלה