אקזיביט

אקזיביט ../images/Emo128.gif

יותר מדי אנשים התעלמו מהאלבום האחרון שלו Full Circle שהיה דווקא טוב מאוד ואני ממליץ עליו בחום. חבל שכיום יותר אנשים מכירים אותו כ"ההוא מ"תדליק לי את האוטו"" מאשר מהראפר הגדול מהחיים שהוא. ובכן, אם אתם צריכים שכנוע, תראו את זה - אקזיביט מבצע בתוכנית של דייב לטרמן את השיר האחרון מהאלבום הנ"ל - Thank You - שיר המוקדש למעריצים, וכמה שזה יכול להישמע קיטשי, אקס יצא כאן ענק. הוא מתאחד כאן עם הצליל שהעלה אותו לגדולה - חטיבת כלי מיתר, והביצוע שלו מרגש ונוגע ללב, תקשיבו למילים!

bitcho

New member
צצודקקקקקק

אתה לא יודע כמה אתה צודק- תמיד היתה לי ת'דעה שאנשים לא רואים מיהו באמת אקזיביט רק מכירים אותו מפימפ מי רייד הבנאדם הזה הוא אחד הראפרים הטובים בעיניי הוא יודע לתת הופעות סוחפות בטירוף , אני אוהב את הקול שלו קול מיוחד מאוד ובכלל יש לו כישרון ענק.

Schizo Haji

New member
לא יודע

לדעתי הוא היה אחד הגדולים אבל אחרי man vs. machine (אלבום עננננקקק) הוא נהיה "עוד ראפר"

Killo Vat

New member
מצד שני

הוא בחר להנחות את פימפ מיי רייד וללכת על קריירת משחק והשקיע פחות במוזיקה וכמו שנאמר פה, אחרי Man vs Machine הוא נחלש...

i Fu*ked your mother

so now i'm tha muthafu*kin man! אחד השורות האהובות עליי (מתוך DJ Quik, Xzibit & Eric Sermon - Focus (Remix)) הבחירה בפימפ מיי רייד הייתה מצויינת, למרות שהוא בא מעומק האנדרגראונד הישר אל המיינסטרים אף אחד לא ראה אף צעד שלו בתור "Selling Out". אבל למרבה ההפתעה הוא לא נתן לאבק הכוכבים ללכלך לו את המוסיקה, הוא היה ונשאר RAW. אני חושב שהאלבום האחרון הוא דווקא מגמת עליה במוסיקה שלו.

Poetic Death

New member
חרא דיסק.

באתי בלי ציפיות, כי הוא פשוט מידרדר מאלבום לאלבום. At the speed of life הוא אחד האלבומים הכי אהובים עליי, אבל הוא רק הידרדר עם הזמן, והאלבום האחרון הוא פשוט פאדיחה.

Trrasque

New member
לא הקדשתי שמיעה לדיסק

אבל הConcetrate פשוט אדיר! הליריקס קצת מעפן, אבל הביט עוצמתי! ריק רוס הזה אדיר!

da^Lord

New member
ראפר ענק

אני נורא אוהב אותו מכל מיני שירים בודדים שאני שומע. אבל הדיסק שלו RESTLESS קצת חלש. למעשה בהתחלה כמעט ולא הייתי מסוגל לשמוע אותו, אבל במקרה השבוע אחרי כמה שנים התחלתי להאזין לו שוב והוא מתאים לי רק למקרים ספציפיים, מצב רוח מאוד ספציפי. לא תמיד יש עצבים בשבילו

Self Made

New member
שיר ענק של אקס

לא מקשיב לו יותר מדי אבל ת'כלס כמעט כל דבר שלו ששמעתי זה פשוט נשמע טוב ואפילו לעזוב ת'ליריקס שאולי מדי פעם זה מעפן פה ושם אבל ההפקות ואיך שהוא נשמע על הביט זה פשוט מלך קונסנטרייט אחלה דבר לשמוע פעם ב... והוא יותר מדי אנדרייטד

volatile

New member
אולי

אבל זה מאכזב עצם זה שפעם כשהוא היה צעיר (ב - 2 האלבומים הראשונים שלו ליתר דיוק) היו ליריקס לפנים. זה כאילו הוא השטיח את עצמו כשהוא התחיל להסתובב עם החבר'ה של דרה.

2 האלבומים הראשונים שלו

הן יצירות מופת לכל דבר. אבל כמו שאמרתי קודם - אקס אף פעם לא "התרכך" עם הטקסטים שלו, גם אם הוא הסתובב עם אמינם ודרה. הדבר היחיד שקיבל גוון מסחרי יותר הם הביטים וב90% מהמקרים גם הם פגעו. "השטיח את עצמו"? ממש לא.

volatile

New member
עוררת בי ספקות מסויימות

אז הלכתי ובדקתי ב OHLLA ואני לא יודע על מה אתה מדבר. ירידה איומה בליריקס. אתה רוצה דוגמאות? אני יודע לעשות Cut and Paste. הביטים גם לא מתאימים לו ממש. זו גם הסיבה שמאז Restless לא היה לו להיט אחד גדול. זה אולי מצחיק אבל נראה לי שכשהוא היה בחבר'ה של Loud הוא מכר יותר.

Psycho BuZZ

New member
אחד הראפרים הכי לא מעניינים שיש.

שני אלבומים ראשונים יצירת מופת? gettafuckouttahere.

קצת מוזר שאתה לא מודה בזה

תבקר אותם שוב, תגלה שאני צודק. אני לא חושב שיש אלבום "רחוב" ווסט קוסט יותר טוב מהראשון של אקזיביט.

Psycho BuZZ

New member
הזכרת לי את השורה המגוחכת שלו

מתוך "my name": there'd be no west coast without me

Self Made

New member
לא משו

אווירה משעממת ביותר,אני לא אביא לזה יותר משני שמיעות הקליפ וכל התנועות של פרוגלי פשוט לא מתאימות לאווירה אבל ניסיון חביב,ליסן יותר טוב בהרבה

למעלה