אקו"ם...

CrazyOded

New member
אקו"ם...

אם הכנתי משהו ואני רוצה לרשום את זה... איך אני עושה את זה? וכמה שיותר מהר...

אקו"ם

כדיי לשמור על היצירות שלך אתה קודם כל חייב שיהיו מושמעות איפה שהוא ואח"כ אתה הולך לאקו"ם ממלא טפסים מביא 2 תמנות פספורט 150 ש"ח ו2 חתימות מחבריי אקום שימליצו עלייך ואם לא אתה פשוט שולח את כל החומר שלך בדואר רשום אלייך הביתה לא פותח את המעטפה ואז במידה ומישהו השתמש לך בהם זה קביל בבית משפט! מקווה שעזרתי יום טוב

CrazyOded

New member
הלכתי לדאור...

עם דיסק שעליו צרוב כל החומר של היצירה (קובץ אודיו, וקבצי קיובייס), ושלחתי את זה לעצמי... זהו עכשיו אני מכוסה? אני יכול לשלוח את זה באינטרנט ומי שמעתיק אני יכול לתבוע אותו ויש לי הוכחה?

HeavenlyB

New member
לא לזה זה נועד

זה נועד להוכיח שאתה היוצר המקורי של זה. זה לא נועד לכסות אותך במקרה ומישהו מפיץ את זה באינטרנט בלי רשותך. אני מציע שתתקשר לאק"ם ותשאל בדיוק מה לעשות, במקום לשאול מסביב אנשים שרק ינחשו ויגידו לך בערך.

אקו"ם

אני לא במקרה יודעת אני עובדת שם אבל תכלס הכי טוב שתתקשר והם יסבירו לך אבל הם יגידו לך בידוק מה שאני אמרתי לך עכשיו בהצלחה

HeavenlyB

New member
הכוונה שלי היא

שבעת התקשרות עם אקו"מ הוא יוכל לקבל תשובות מדויקות במקום. במקום כל פעם לקבל תשובה שעלולה להיות לא מובנת ולנחש דברים.

CrazyOded

New member
התכוונתי לשאול...

אם עכשיו אני רואה שמישהו גנב את היצירה שלי וכתב את השם שלו במקומי... אני אוכל לתבוע אותו על זה? אם נגיד אם הוא גנב לי רק את המנגינה או משהו כזה... על זה שזה מופץ זה כבר משהו אחר לא לזה אני מתכוון...

HeavenlyB

New member
כן

אבל, יש לזכור דבר חשוב - התרגיל עם הדואר אמנם אמור לכסות אותך, אבל יש לזכור שזה תרגיל בלבד, ושופט לא חייב לקבל את זה כהוכחה. כדאי לדאוג להיות מכוסה מבחינה חוקית בצורה מקובלת/רשמית יותר במידה וזה באמת מטריד אותך.

לרוב שופט כן מקבל את זה

וכדיי לך להרים טלפון רק בשביל לדעת בדיוק הכל אם תרצה תשאיר לך את הטלפון שלך מחר שאני יהיה בעבודה אני יבדוק לך בכייפ! תשאיר לי אותו בפרטי אם בא לך

למעלה