אהלן כולם! יש לי בקשה כי קיבלתי כל כך הרבה דפים לא נכונים... עם מישו יכול לתת לי את האקורדים המדויקים של השיר המדהים - speak to me-breath? אני יודע שיש שמה A וBb אבל לא סגור על השאר... תודה רבה. ביי חזי.
לספיק טו מי אין אקורדים. האקורדים לבריט הם: Em7 - A ככה כל הבתים... והקטע השני ('The Long You Live'): C - Bm - Fmaj7 - G ואז שתי אקורדים מוזרים שאני לא זוכר איך קוראים להם... זה הכל מהראש...
נורא נורא חשוב שמשנה את כל השיר... השיר הולך ככה באמת: Em7 ו A בבית Cmaj7 , Bm7 , Fmaj7 , G ושני האקורדים הוזרים בסוף. אבל...הקטע הכי חשוב... כשאתה עושה את A תשחק איתו ותחליף בינו לבין Asus4 נראה לי. לא בטוח שזה השם... פשוט במקום Aשנראה: 0 2 2 2 0 תעשה: 0 3 2 2 0 תשמע את השיר ותקשיב לשינו באוקרד A ותשחק לפי הקצב של השינוי בשיר... זה מה שמשנה את כל השיר
יש לי את מגזין גיטר וורלד, וגילמור מסביר שם שהוא בעצם משחק עם A7 ואוקטבות. הוא מנגן את A ועובר לA7 אוקטבה למעלה רק עם חלק מהאצבעות, ככה: 0 14 0 14 0 ואז נוצר הליק הזה...
אבל אם תקשיב טוב לגיטרה של גילמור במשך כל השיר, תגלה שיש שם כמה תווים גבוהים מאוד, יותר גבוהים מהתווים בפוזיציה הנורמלית של A. בקשר לתווים האלה הוא הסביר שהוא מנגן A7 באוקטבה גבוהה באופן מפורק במקום A רגיל.
זה דברים שלא ניתנים לסהברה כאן, וזה נשמע הכי קרוב שיכול להיות, וגם כשעושים ככה זה משנה את השיר מקצה לקצה. וכמובן כשעושים ממש כמו שצריך זה עובר עוד קצה ...וד"א... בפתיחה עצמה, לפי שמיעתי, אין משחק באוקטבות הגבוהות...זה רק A ו Asus4.נראה לי.