אקורדים

מה אתה מנסה לגרום לי לבכות בכוונה??

יופי יופי תראו אותי, אני צריך אקורדים לשיר שנכתב ואמור להיות מבוצע על גיטרה, לגיטרה. חופית צריכה את השיר לפסנתר אז לא משנה כמה היא התאמצה ומה היא לא עשתה (וזה כולל להגיע עם תמהוני לבית של תמהוני, כשאני בעצמי תמהונית ולצפות שמשהו יצא מזה כשהקשרים האנרגטים הנוצרים בין אלה נוראיים ומביאים אנרגיות של לא לכתוב תווים מסתבר) לה לא יהיו בחיים תווים לשיר הזה שלא לדבר על בן אדם שינגן את זה על פסנתר, כי הרי הקשרים הנ"ל וכל הסיפור הזה, בתוספת הבן אדם השני שסמכתי עליו שאומר שבשום פנים ואופן לא יצליח ללמוד את התווים של זה תוך חודש (ובכלל כנראה לא יהיו תווים, כאילו זה עומד על אולי, אבל בהרגשה שלי נדפקתי-נדע ביום שבת), יוצרים מצב שאין סיכוי שבעולם שלחופית תהיה בגרות במחול. כל זה לא משנה כי הריקוד של חופית מכוער, היא לא יודעת לרקוד או לעשות כראוגרפיה, הריקוד שכל כך ציפתה לעשות מתפרק לחתיכות כמו העננים המרוסקים שהיו אתמול בשמיים וכמו גם כל שאר החיים שלה. אוי כיף. J u l אני מתנצלת. בדרך כלל אני יותר נחמדה, פגעת בנקודה רגישה.

J u l

New member
אני זו היא ומצטערת על ההודעה שלך

באמת שלא התכוונתי

Ez sLeeP

New member
אם הייתי בנאדם מקושר,

כזה שמכיר את כולם - הייתי שולף מספר טלפון ומוצא לך פיתרון. אבל אני לא. אני יכול רק לספק אופטימיות. יש יאמרו, חלומות באספמיה. גם זו פיסת קש להיאחז בה. אני בטוח שמכשול אחד מעכיר על השאר, ופתאום הכל נראה נורא. מוכר מידיי. זה הפסימיזם האנושי. אצלי אפילו במידות שלא יתוארו. חופיתו'ש, מכשול אחד קטנטן (ולו גודלו - יהיה שיהיה) לא יעצור מבעדך. אחרים אוליי. בהצלחה.

ובנושא זה -לפני כשעה העולם נחרב!

כהרגלי בקודש על דרך הגוזמה כמובן. אין תווים, אין פסנתרן(לא משנה אם אני אצליח למצוא תווים, זה ייקח כשבוע, הוא לא יצליח ללמוד את זה בקצב הזה), אין ריקוד, אין כראוגרפיה, אין בגרות במחול! אה בעצם אני יכולה לקחת את השיר המקורי ולעשות איתו-לא
לא יש לי רעיון יותר טוב אני אמצא מוסיקה אחרת. "ואיפה החיים שלך היום, אה? מערכת ויתורים גדולה" האמת, שמה אני מופתעת?... זה היה ברור שזה מה שיקרה בסוף... ובכל זאת אני מתאכזבת... נפלא. החיים נהדרים, הקיץ בא.(ציניות) ושוב- גוזמה...נא לא לדאוג יהיה בסדר...

פתח של תקווה+../images/Emo53.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

חופית די את מציפה!(נוכחת) מנהלים תחסמו אותה! (נסתרת) חה אז אני אבוא בשם אחר על מי אתם מאיימים?!? (מדברת) יהי שם הב גרות בלשון מבורך לעולם ועד (לא באמת) יש ככה. זו התפשרות, אבל זו הברירה היחידה כרגע (בא לי לבכות), אני צריכה למצוא דרך לעשות מוסיקה מעוד (אני לא יודעת איך כותבים את הכלי הזה שעושה רעש של פיל, שנושפים בו כזה...),ממקל גשם ומקסילופון שעשוי מבמבוק. טוב לפני שכתבתי את הרעיון הוא היה נשמע ממש מצויין.... עבר לו.... ארררר אולי אני אקח את המוסיקה של התופים ממטריקס, אבל רק לחלק השני, לחלק הראשון אני אמצא איזה מוסיקה של צ'לו ופסנתר (חשבתי על זה בשביל החלק הראשון ראשון שהיה אמור להיות על שקט, אבל אני אעשה על הכל....)...טוב זה אולי מתחיל להשתפר. די בא לי למות הבגרות הזאת כל כך לא מה שרציתי שהיא תהיה (חופית, אם החיים נותנים לך לימון, עשי ממנו לימונדה, את לא יכולה להמשיך להתבכיין, את צריכה להפוך את המצב למתנה שממנה עלייך להתפתח. עיבורי שכל) טוב יהיה טוב יהיה טוב. אבל אני צריכה מכם רעיונות, מוסיקה, לא מוכרת מאוד, לקטע לירי ופואטי, משהו שיזכיר את חורף, הקטע השני יותר עוצמתי ואנרגטי אבל גם עם מלודיה נעימה, משהו בסיגנון של ביום שמש יפה אבל יותר חזק אולי....

אוקיי התכוונתי שתעזרו לי!

ברצינות...כל מה שעולה לכם בראש. טוב מוסיקה של פסנתר עם צ'לו לא עובדת, זה נשמע כמו משהו של יום השואה. אוחחח. אני צריכה את חורף (אוי הקיבעון)!!

זה היכה בי!!!

זה השיר שהשמעת לי אז באוטו....ווי איך שכחתי ממנו שיר ענק...אני צריכה רק לבדוק איך הוא מסתדר עם הריקוד שלי....תודה

לא עובד

לא עובד בכלל לא מתאים לא להתחלה וגם לא לסוף........ אררררר חיפשתי את כולם ,ויולדי, מוצארט באך, אף אחד מהם לא עשה לי את זה. אולי גיטרה. גליגל, אמרת שחברים שלך עושים את זה על גיטרה...אקורדים לי?

lollapalooza

New member
חופית

לא יודעת אם זה יעזור במשהו, אבל אם את מחפשת שיר חורפי ושקט ומקסים, נסי את street spirit של רדיוהד. ואם אין לך אותו דברי איתי במסרים. לא יודעת כמה זה יעיל לריקוד אבל זה שיר מקסים שממילא כדאי לכל אחד לשמוע...

למעלה