אקורדים לשיר החדש בית A F# F A פזמון D F# F A סןף הפזמון ("משהו קטן וטוב") D A אשמח לקבל תיקונים....
I IndianBoy New member 30/4/03 #1 אקורדים לשיר החדש בית A F# F A פזמון D F# F A סןף הפזמון ("משהו קטן וטוב") D A אשמח לקבל תיקונים....
צ צריך משינה לוריד New member 30/4/03 #2 מלך ! שלחתי את אבא שיקנה מיתרים בשביל שאני אוציא את האקורדים...ועשית לי את העבודה...תודה !
I IndianBoy New member 1/5/03 #9 סבבה... תודה על התיקון! אני פשוט מנגן שנה בלי מורה..וקצת קשה לי להוציא אקורדים מינורים..אז ה Am נעלם לי והוצאתי רק A. ד"א אתם בטוחים שזה D שם בסוף???..זה ממש לא נשמע כמו D בבית..או שאולי התכוונתם לפזמון?
סבבה... תודה על התיקון! אני פשוט מנגן שנה בלי מורה..וקצת קשה לי להוציא אקורדים מינורים..אז ה Am נעלם לי והוצאתי רק A. ד"א אתם בטוחים שזה D שם בסוף???..זה ממש לא נשמע כמו D בבית..או שאולי התכוונתם לפזמון?
צ צריך משינה לוריד New member 1/5/03 #11 מה יהיה !??! סופי לחלוטין- D F#m F ASUS2 אחרי שיותר מידי אנשים אמרו לי את זה.... למרות שהASUS2 הזה נשמע לי ממש רע...אולי כי אני אף פעם לא מנגן אותו...
מה יהיה !??! סופי לחלוטין- D F#m F ASUS2 אחרי שיותר מידי אנשים אמרו לי את זה.... למרות שהASUS2 הזה נשמע לי ממש רע...אולי כי אני אף פעם לא מנגן אותו...