אקורדים לשירים אני מחפש אקורדים לשירים של הדג נחש מי שיש לו ומוכן להביא לי הוא גבר
ח חסן פדעוס New member 5/3/05 #1 אקורדים לשירים אני מחפש אקורדים לשירים של הדג נחש מי שיש לו ומוכן להביא לי הוא גבר
F FunkyGiraffe New member 5/3/05 #2 אקורדים אני לא יכול להגיד לך בדיוק בשמות כי אני לא יודע, אני בעצם מוציא משמיעה (אני קלידן חובב וסקסופוניסט מקצועי ) אבל אם אתה צריך תווים אני ישמח לעזור
אקורדים אני לא יכול להגיד לך בדיוק בשמות כי אני לא יודע, אני בעצם מוציא משמיעה (אני קלידן חובב וסקסופוניסט מקצועי ) אבל אם אתה צריך תווים אני ישמח לעזור
D dol4 New member 7/3/05 #8 יוווו עידו גם אני סקסופוניסט ואני מחפש בטירוף תווים של הדגים! אז אם אתה יכול בבקשה תשלח לי!! תודה דולב (אני לא כותב כמעט אבל אני כל הזמן פה...!)
יוווו עידו גם אני סקסופוניסט ואני מחפש בטירוף תווים של הדגים! אז אם אתה יכול בבקשה תשלח לי!! תודה דולב (אני לא כותב כמעט אבל אני כל הזמן פה...!)
F FunkyGiraffe New member 7/3/05 #10 אתה מנגן טנור או אלט אחי? יש לי לטנור ותצטרך להעלות את הסולם מסי במול למי במול...
D dol4 New member 7/3/05 #9 יוווו עידו גם אני סקסופוניסט ואני מחפש בטירוף תווים של הדגים! אז אם אתה יכול בבקשה תשלח לי!! תודה דולב (אני לא כותב כמעט אבל אני כל הזמן פה...!)
יוווו עידו גם אני סקסופוניסט ואני מחפש בטירוף תווים של הדגים! אז אם אתה יכול בבקשה תשלח לי!! תודה דולב (אני לא כותב כמעט אבל אני כל הזמן פה...!)