אקוסטיות! פרק ב'

רונסולD

New member
אקוסטיות! פרק ב'

אחרי סיבובים בכמה חנויות, מצאתי את הפייבוריטית עד כה, הGUILD הזו http://www.kley-zemer.co.il/product.asp?product=10026
(ניגנתי גם על טיילור ביג בייבי, מרטין DX1 משהו, נורמן ST-40)

בקשר לגילד - לא שמעתי על החברה, לא ניגנתי אף פעם על גיטרה שלהם ולא קראתי אף אחד ממליץ עליהן.
בקיצור - מישהו שמע עליהן, יש לו ניסיון איתן או יכול לתת לי עליה חוות דעת?

salo22

New member
נראית נחמד מאוד

וגווילד חברה החמדה מאוד לגיטרות אקוסטיות ולא רק. האקוסטיות ראויות מאוד לבדיקה וטוב עשית שיצא לך לנסות, לא ידעתי שהן זמינות. ניגנתי על דגם זה ודגמים דומים בעבר בארה"ב, במנדולין ברוס היה מבחר נאה מאוד שלהן במחירים טובים. נהנתי לנגן על רובן אבל לא רכשתי אחת. השאלה מול איזה גיטרות אתה יכול עכשיו להשוות את הגווילד, לא ראיתי לדוגמא breedlove ברשימה שלך והאם יצא לך לעשות "הבדלי תחושה" מול הטיילור ומרטין היקרות יותר?

רונסולD

New member
ניגנתי על המרטין והטיילור שציינתי

והגילד נשמעה והרגישה לי הרבה יותר טוב.
יש גם איזו ברידלאב שרציתי לנסות, אבל היא לא נמצאת כרגע בסניף כלי זמר הקרוב לביתי.

salo22

New member
התכוונתי לטיילור ומריטן היוקרתיות ביותר

שיכולת למצוא. כי לצערינו בזה מסתכם "אקוסטיות יוקרתיות" בארץ וחשוב שתהיה לך תחושה מול גיטרה שעלותה כפולה, משולשת וכולי. אני די בטוח שתרגיש שהגיטרה שאהבת, לא רחוקה מהן בהנאה האישית שלך מהנגינה. בהשוואת DX1 וביג בייבי לגווילד, אין לי כמעט ספק מה גם אני הייתי אוהב יותר.

salo22

New member
ונשמע שיש "קליק"

ואתה בכלל הכיוון הנכון, גיטרה מחברה די טובה בתחום (למרות העניין עם גווילד סיניות בשנים האחרונות, בקרת האיכות אמורה להיות גבוהה מאוד, גם breedlove עושה משהו דומה וכמובן בטח יש אחרות), עצים סוליד, אלקטרוניקה שתמיד הייתה נחמדה בגיטרות האקוסטיות שלהם גם מהמפעל.. מחיר שוק חדש למיטב זיכרוני וגם מול אינטרנט כרגע בסביבות 700$ למטה למעלה כמובן יכול להיות, אז סה"כ תחת המבצע נראה שההפרש מתקרב מאוד. שיהיה בהצלחה בהחלטה

כדאי מאוד בכל מקרה לנסות להגיע לכלי זמר בתל אביב ולנגן על כמה דגמים דומים שם, כולל breedlove .

מני.ת

New member
"תוצרת סין" זה כבר מזמן לא מילה גסה

גיטרות Eastman הסיניות הן דוגמא מצויינת.

yehuda kotton

New member
לא שמעת על החברה?

זה אחד מהמותגים האמריקאים הוותיקים והטובים החל משנות ה-50.

כבר מספר שנים שהם שייכים לפנדר, ולאחרונה המודלים האמריקאים שלהם מיוצרים במפעל של אוביישן (שגם שייכים לפנדר). גיטרות טובות.

את המודלים הסיניים (וביניהם המודל שציינת) אני לא מכיר.

רונסולD

New member
אני חושב שבהודעה הראשונה שלי בנושא

מלפני כמה ימים, ציינתי שאני בור בנושא.

מני.ת

New member
גילד חברה מכובדת מאד,

ואלו שיצא לי לנסות אהבתי. אני בכלל לא מופתע שזו הפייבוריט שלך.

אם אני לא טועה גילד זה קודם חשמליות+נצלש כלז

אחר כך הם נכנסו באקוסטיות
הייתה להם תקופה שהם היו המייצרים הרשמיים של הרד ספיישל

נצלש
הייתי אתמול בכלי זמר והם התחילו להביא שרבל
הגיוני שהם יביאו כי בסופו של דבר זה פנדר
כמה שאלות
מישהו יודע למה המחירים כל כך נמוכים?
ואם מישהו יראה אותם הוא בטוח ישים לב שהם קטנטנות בצורה מעצבנת ממש! יש מישהו שיש ברשותו?

מני.ת

New member
מציע לך לנסות גם Larrivee

אם נכנס לך בתקציב. אני לא יודע מה מחיר השוק בישראל לגיטרות לאריבי, אבל הגיטרות פנטסטיות וכולן מעץ מלא.
היפה בלאריבי שסדרת 02 שהיא סדרת הבסיס וסדרה 10 שהיא הגרסה הכי יקרה משותפות באיכות הבניה ומכילות את אותן רכיבים. ההבדל כמעט רק קוסמטי , כשבגרסאות המאד יקרות איכות העץ יותר גבוהה (מה שלא בהכרח משפיע על הצליל, אלא יותר על המראה)

רונסולD

New member
חיפשתי ומצאתי

במיוזיק סנטר הן מתחילות מאיזור ה5000+.
אין מצב שאצליח לגייס סכום כזה.

מני.ת

New member
אין לך מה להפסיד לנסות

נשמע יקר, אבל לפעמים יש מבצעים והנחות. אני ממליץ לך להרים טלפון ולשאול. יכל להיות שתופתע.

אמירעש

New member
עזוב אותך משטויות....

מרגישה טוב ביד, נשמעת טוב באוזניים, ובעיקר מרגישה נכון- זה כל מה שצריך.

אם היא עונה על הקריטריונים האלה, תתחדש.

אם לא, תמשיך לחפש...

למעלה